since Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 p.s.daca dispui de fonduri si vrei o calitate deosebita urmeaza proiectul de pe site-ul firmei.succesDac? tot este a?a cine îmi recomand? ni?te medii ?i filtre de pe site, la putere bun? ?i frecven????? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 cel mai potrivit pt tine ar fi www.ciare.com/pdf/catalogo/HM130.pdf iar ca filtru www.ciare.com/pdf/catalogo/HF320.pdf ei in aplicatiile in genul tau folosesc pe medii hm500 dar eu nu am o idee prea buna despre astfel de difuzoare(sunt mai mult tw spre medii) Link spre comentariu
since Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 cel mai potrivit pt tine ar fi http://www.ciare.com/pdf/catalogo/HM130.pdf iar ca filtru http://www.ciare.com/pdf/catalogo/HF320.pdfei in aplicatiile in genul tau folosesc pe medii hm500 dar eu nu am o idee prea buna despre astfel de difuzoare(sunt mai mult tw spre medii)am observat, dar uit?te ?i la profesionale sunt medii de woofer, destul de frumoase, dar nu ?tiu cum s? aleg! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 cel mai potrivit pt tine ar fi http://www.ciare.com/pdf/catalogo/HM130.pdf iar ca filtru http://www.ciare.com/pdf/catalogo/HF320.pdfei in aplicatiile in genul tau folosesc pe medii hm500 dar eu nu am o idee prea buna despre astfel de difuzoare(sunt mai mult tw spre medii)am observat, dar uit?te ?i la profesionale sunt medii de woofer, destul de frumoase, dar nu ?tiu cum s? aleg!singurul care s-ar impaca cat de cat cu ce ai tu e pm132,dar de preferat era sa fie de 160mm asa ca tot hm130 e primul in lista Link spre comentariu
since Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 HM130 - are numai 60W nominali ?i max. 150W, nu crezi c? este prea mic???i..PM132 - pare un fel de full-range profesional ?i are 80W nominali ?i max. 200W, nu crezi c? s-ar potrivi mai bine decât primul? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 HM130 - are numai 60W nominali ?i max. 150W, nu crezi c? este prea mic???i..PM132 - pare un fel de full-range profesional ?i are 80W nominali ?i max. 200W, nu crezi c? s-ar potrivi mai bine decât primul?din 150w care intra in boxa,150w au frecventele joase,cam 40-50w mediile si10-20w inalte asa ca 60w e tocmai optim,iar cei 150w maximi este puterea maxima pe care o suporta difuzorul intru-un interval de timp f scurt(1s sau chiar mai putin)cat despre pm132 tot frecvente medii reproduce si nu,nu este mai potrivit,insa daca l-ai gasit mai ieftin poti sa-l iei dar best e hm130id mes:[email protected] Link spre comentariu
VTP Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 @since,CIARE este destul de putin cunoscut in Romania. Inafara proiectelor firmei, pe care nu stiu sa le mai fi facut cineva, eu am lucrat o incinta VTP cu HW204+HT264. Incinta a mai fost realizata de cativa melomani si nu am primit feedback negativ, ci, dinpotriva, au fost f. multumiti.Parerea mea sincera este ca difuzoarele CIARE sunt realmente excelente si cu o muzicalitate deosebita! Numai ca, la ceea ce ai facut tu, nu cred ca ai obtinut ceva bun:- pentru a se evita directionalitatea emisiei wooferului, acesta nu trebuie sa depaseasca 8" la incintele cu 2 cai. deci la wooferul tau iti trebuie neaparat o medie!Sfatul meu este sa alegi unul dintre proiectele firmei si sa-l respecti intocmai, pentru ca sunt bine puse la punct! Gasesti de la ceva simplu pana la incinte hi-end, cu cost destul de piparat! Asta pentru ca am observat ca nu ai experienta in adoptarea unor solutii corecte! Mai bine dai un ban dar obtii ceva serios, decat sa faci o lada cu difuzoare, care oricat de bune ar fi nu pot suplini dezastrul unui proiect gresit conceput!Succes in viitor! Link spre comentariu
Toader Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Stie cineva ce firme folosesc difuzoare Ciare?Ca si curiozitate.Cu Seas si Scanspeak sant gramada. Link spre comentariu
since Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 VTP - am auzit c? e?ti destul de cunoscut a?a c? o s? respect ce ai spus. Pe viitor o s? pun aceeste difuzoare cu ni?te medii ?i cu filtre pe m?sur?. M-am gândit la incintele astea, sunt uria?e: http://www.ciare.com/pdf/Progetti/MyPer ... /H05.1.pdf am deja tweetere, woofere ?i tuburiile de reflexbass.. îmi mai trebuie mediile alea(...nu g?sesc pe site!), acord? la 35Hz Link spre comentariu
Toader Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Nu sant uriase.Sant cat trebuie.Sant un pic mai inalte ca ale tale,dar nu asa de adanci.Te-ai orientat bine,construind un proiect verificat pe ce ai deja si nu inventand cutii. Link spre comentariu
since Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Nu sant uriase.Sant cat trebuie.Sant un pic mai inalte ca ale tale,dar nu asa de adanci.Te-ai orientat bine,construind un proiect verificat pe ce ai deja si nu inventand cutii.acum trebuie sa gasesc loc in casa, trebuie sa arunc un fotoliu Link spre comentariu
Toader Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Multumesc Since pt. amabilitate si promptitudine.Mi-au ajuns dif. in stare perfecta,impachetate ca la carte.Sunetul e....,doar la un mic test.Isi merita pretul cu varf si indesat.Asta vrea sa sune a reclama.Mentionez ca nu-l cunosc pe userul since,facand cunostinta doar pe messenger.Il recomand cu multa caldura.Persoana serioasa. Link spre comentariu
since Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Multumesc Since pt. amabilitate si promptitudine.Mi-au ajuns dif. in stare perfecta,impachetate ca la carte.Sunetul e....,doar la un mic test.Isi merita pretul cu varf si indesat.Asta vrea sa sune a reclama.Mentionez ca nu-l cunosc pe userul since,facand cunostinta doar pe messenger.Il recomand cu multa caldura.Persoana serioasa.Mul?umesc de aprecieri! Încerc mereu s? îmi onorez comanda, totul bine pus la punct pentru ca oricine s? fie mul?umit ;) Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 @since Imi zici si mie te rog care e rostul sa citezi postul la care raspunzi daca el e cel anterior ? Link spre comentariu
since Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 nu îmi s?ri în cap, am gre?it! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum