Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut schema amplif cu bdw83/84c

ari_panterra

Postări Recomandate

salut.am un traf dintr-un amplituner technics sa-r230(50wx2,330w consum) cu 35-24.5-0-24.5-30 v in secundar,cu care in trecut am probat un kit ''home made'' cu stk4231(2x100w/8ohmi)la putere maxima timp de 30 min fara ca traful sa se incalzeasca(are aprox 300w fara dubii),si doua perechi bdw83c/84c,cu care as dorii sa fac un amplif cat mai hi-fi.daca are cineva o schema(eventual si a pcb) sau idei pt componentele mentionate,sunt numai ochi!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

4

• ari_panterra

3

• Sharky

2

• lorik199

2

Alege orice schema cu trz complementari, nu neaparat cu trz Darlington (se poate modifica ptr. astia), cu alimentare de maxim +,-45V, pe difuri de 8 Ohmi.

tinanad cont ca am doua tensiuni(+/-35si+/-50v),ma gandeam la un montaj ce poate fi alimentat cu ambele tensiunii pt fiecare impedantza in parte(35/4ohmi si 50/8ohmi),exact ca svi 3203 pe care-l alimenta traful.ar fi bine daca mi-ai recomanda o schema deja modificata(mura-n gura) :jytuiyu ca daca ma apuc eu s-ar putea sa-mi prind urechile :nebunrau:
Link spre comentariu

Problema e c? nu rezist? trz la tensiunile alea, decît dac? schimbi primarul trafo de pe 220V la 240V, asta dac? are priz? de 240V. A?a mai scad tensiunile la +/-32 ?i 45V.

din pacate nu are acele spire in plus in primar,dar cu +/-35Vcc le 8ohmi cam ce putere sa scot?sau o schema ieftina,hi-fi si usoara care sa se preteze pt cele doua tensiuni/impedante de aprox 100w?
Link spre comentariu

Cam 40W. Dar de ce nu folose?ti al?i trz, cu Uce mai mare de 100V? Porc?riile de 2SA1943 ?i 2SC5200, dac?-i g?se?ti mai bunicei, merg foarte bine. Sînt multe scheme sus, sau vorbe?te cu Sorteh ptr cablajele de la ampliful Leach, sau Motorola, a?a vor avea un aspect de fabric?, plus c? sînt scheme arhicunoscute ?i realizate de mult? lume.

Link spre comentariu

Din ce am v?zut prin sculele de la reparat, 7250 e firav, îns??i Philips nu-l folosea la mai mult de +/-38V, prin combine ?i videoamplifuri (un str?mo? al dvd-ului cu amplificare), c? cr?pa cu spor. :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări