bercenaru Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 vreau sa-mi fac un amplificator auto pe 2 canale, am gasit o schema cu un tda7250 Jos este un tabel sisunt mai multe perechi de finali ... p.s. boxele amplificate au 100w rms( 350 muzicali) si 4 ohmi Link spre comentariu
UltimateW Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Finalii ii alegi in functie de ce putere vrei sa ai la iesire. Link spre comentariu
bercenaru Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 pai am zis ca am boxe de 100w(4 ohmi) ...cea ce nu inteleg este ca pentru RL=8ohmi sunt o serie de tranzistori si pentru TL=4 ohmi sunt alti tranzistori...deci ce reprezinta RL si TL Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 finali BDW 84C si complementarul sau BDW 83C ar trebui sa scoata cam 100 w in 4 ohm L.E : ai putea folosi un tda7294 care are o putere aceptabile + fidelitate in plus are si un cablaj foarte mic schema cu pcb si aranjarea pieselor pt tda 7250 sau mai bine ai folosi schema producatorului care e mult mai simpla si care va functiona 100% Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 spui ca vrei sa realizezi un amplificator auto(12-14v) si alegi o schema da amplif u alimentare>+/-22vori ai un invertor 12v la +/-22v...35v din care alimentezi montajul prezentat,ori nu prea ai idee despre amplificatoareda-ne ceva imformatii suplimentare(Ualimentare,sigur vrei auto,etc) Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 spui ca vrei sa realizezi un amplificator auto(12-14v) si alegi o schema da amplif u alimentare>+/-22vori ai un invertor 12v la +/-22v...35v din care alimentezi montajul prezentat,ori nu prea ai idee despre amplificatoareda-ne ceva imformatii suplimentare(Ualimentare,sigur vrei auto,etc)unde au vazut tu ca omul vrea amplificator auto?poate sunt eu mai chiorsi nu prea am vazut pe nimeni cu boxe in masina(subwoofere si cam atat ca restul sunt in portiere) Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 vreau sa-mi fac un amplificator auto pe 2 canale, am gasit o schema cu un tda7250 Jos este un tabel sisunt mai multe perechi de finali ... p.s. boxele amplificate au 100w rms( 350 muzicali) si 4 ohmi ''TL=4 '' e o greseala de tipar,T e defapt R ca si la primul tabel si reprezinta impedanta sarcinii(difuzoarelor,boxelor)pe care va fi folosit amplificatorul;tu trebuie sa iei in calcul al doilea tabel pt boxele(difuzoarele) tale. lorik,citeste mai bine sau chiar ai probleme cu ochisorii?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum