cioarga Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 cine ma poate ajuta , cu multa rabdare , sa mi instalez si eu borland c++ , cu explicatii "babeste" ca nu prea ma pricep dar vreau sa invat multumesc Link spre comentariu
NumLock Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 eu. asta daca e borland c++3.1. numi mai trimite adresa de email. leam pupe tynipic Link spre comentariu
cioarga Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 multumesc mult , raman dator Link spre comentariu
NumLock Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 acum ca ai borland c++, poate stii sa ma ajuti viewtopic.php?f=50&t=36181 Link spre comentariu
cioarga Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 acum ca ai borland c++, poate stii sa ma ajuti viewtopic.php?f=50&t=36181 imi pare rau dar eu sunt afon in programarema intereseaza borland c++ ca sa invatam incaput sa pricep cate ceva in politehnica (nu am terminat )si oricum am uitat aproape tot si as vrea sa incep sa studiez mai bine acest limbaj de programaremultumesc inca o data bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum