Vizitator adrianm Postat Aprilie 3, 2005 Partajează Postat Aprilie 3, 2005 in primul rand nu stiu daca am pozitionat corect subiectul!dar sper ca administratorii site-ului nu se vor supara pentru eventuala greseala. am cumparat acum 1an si ceva un dvd player ivory sdvd k228.am cautat sa gasesc producatorul, dar este imposibil. cei de la flamingo de unde l-am cumparat cand sunt intrebati de cine este produs dau din umeri si mi se pare o magarie asta, dar....pe net gasesc acelasi kit k228 vandut sub nume diverse de la tech, boila , blason, etc..dar toate arata la fel si au aceleasi specificatii. ma intereseaza daca cineva poate sa-mi spuna cine este producatorul si ce tip de chip foloseste pentru a afla daca se poate face un eventual firmware. multumesc anticipat Link spre comentariu
C0B Postat Aprilie 3, 2005 Partajează Postat Aprilie 3, 2005 Am dat un search rapid si am gasit ca aceste playere ivory sunt bazate pe chipuri "Media Tek".P.s Ivory e brandul flamingo.Daca nu stiai..chinezu care fabrica playerele iti pune pe ele ce brand vrei tu! asa ca dasta nu o sa gasesti nicaieri pe net info`.Se muta la consultanta audio/video :arrow: Link spre comentariu
vicelord Postat August 16, 2006 Partajează Postat August 16, 2006 ca sa nu mai incarc forumul cu alte subiecte postez aici///Am si eu un dvd-player Ivory...modelul este V-6800...am cateva probleme cu el1iesirea vga nu se vede cum trebuie..se vede verde pe orice monitor as incerca iar imaginea nu este centrata2intrarile de microfon nu merg...ce as putea face???Regards Link spre comentariu
lulu07 Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 Am si eu un dvd-player Ivory...modelul este V-6800...am cateva probleme cu elgarantie valabila?vrei contact service? :smt025 Link spre comentariu
vicelord Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 eee...nu e luat chiar din magazin...adik nu e luat cu factura....... Link spre comentariu
Blind Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 Si ca sa ma bag si eu in seama aici: unchi-miu si-a cumparat un astfel de dvd. A fost cu el la garantie de 4 ori pana acum. Din cate mi-a zis, i-a intrebat p-aia de la garantie unde sunt asamblate astea. Ghiciti care a fost raspunsul? ro... Link spre comentariu
vicelord Postat August 27, 2006 Partajează Postat August 27, 2006 atunci il las asa chiar daca ar fi fost mai fain sal vad pe monitor da asta e....totusi am doar doa 50de lei pe el acum vreo 2-3 ani deci ce pretentii sa am Link spre comentariu
Blind Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 Poti sa incerci sa il desfaci si sa vezi daca fac calumea contact firele la mufa. Aveam in liceu niste scarbe de calculatoare la care imaginea se vedea cand albastra, cand roz, cand verde, in functie cum statea mufa de la monitor in placa video.Umbla cu atentie si fa cateva rugaciuni inainte de a-l desface, pentru ca sa-l poti folosi in continuare dupa ce il montezi la loc. (la astea cred ca numai cu rugaciuni merge). Link spre comentariu
vicelord Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 sunt ateu la cine draq sa ma rog...azi ma apuc de desfacut si verificatms de sfat Link spre comentariu
lulu07 Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 montajele(made in china) sunt incastrate la noi(otopeni).si eu avusei unu care functiona cand "vrea muschii lui"(nu citea), ca atunci cand aveam intentia sa-l schimb nu facea nici o figura :axe: si ........dar am scapat de el, i l-am pasat lu soacramea :smt003p.s.VICELORD vezi ca ti-am "pasat" un mesaj pe P.M. Link spre comentariu
vicelord Postat August 28, 2006 Partajează Postat August 28, 2006 ok sarumana pt mesajRegards Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum