Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Are cineva softul pentru "IR LIGHT DIMMER"?

yo6pir

Postări Recomandate

• Răspunsuri 210
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

42

• yo6pir

42

• XAN77

22

• Stefan

17

Top autori în acest subiect

Imagini postate

scrie pe siteul de unde e schema cum se programeaza , parca se tine butonul de pe placa apasat pana palpaie ledul dupa care se trimite un semnal din telecomanda Ma uit cand ajung acasa si iti spun

Link spre comentariu

Scuze ca tot insist si vad ca lumea nu prea mai ma "inghite" dar exista vreo varianta si pentru curent continuu fara alternativ? Am tot incercat si pe la sectiunea "picuri" si fara rezultat. pe net nu gasesc decat hexul. Nu ma pricep la picuri dar macar as incerca daca imi da cineva un ".asm" sa ma uit si sa l modific eu dupa bunul plac , macar asa daca ma poate ajuta cineva

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua.Sunt nou pe aici, am cunostinte medii de electronica si m-ar interesa si pe mine acest dimmer. Intrebarea mea este: daca nu vreau sa folosesc o telecomanda de tv sau altceva de genul electronicelor casnice si vreau o telecomanda mica cu doar 4 butoane, speciala pt dimmer, cum s-ar putea construi una, eventual tot cu un pic 12f629? Stie cineva vreo schema? Sau daca are cineva de vanzare o telecomanda genul celei pentru un modulator fm (vezi in atas) pe care n-o mai foloseste din diverse motive?Multumiri.

post-55937-13982928313_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am facut dimerul, merge, l-am invatat tastele de teletext de la telecomanda tv. Totusi, as vrea sa gasesc o telecomanda micuta pe care sa o folosesc la el. Sugestii de scheme, gata facuta sau de cumparat?Multumesc.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

salut am facut si eu acest montaj de prima data a mers perfect.dar dupa ce l-am pus in veoza,nu stiu ce sa intamplat,ca nu mai merge cum trebuie,si anume nu mai merg corect cei 8,sau 9 pasi ,cu scaderea luminozitati in loc sa scada, se intampla cate , o data sa creasca, si se vede ca la anumite, trepte lumina emisa de bec sa ,palpaie , deci schema a functionat ,perfect un timp ,am rescris picul am invatat din nou codul la telcomanda, dar tot asaa face, ce poate fi

Link spre comentariu

revin am gasit aveam contacte inperfecte .ps eu folosesc aceasta schema montata il lustra la doua becuri de 40 de wati este montat de aproape 3 saptamani merge inpecabil nu am pus nici un filtru ,ptr ca am in casa doar becuri normale nu economice .ps i-am dat gata pe toti prieteni cand au vazut ca imi aprind lumina cu telecomanda au remas tablou,este o schema foarte buna eu in 3 saptamani nu am vazut sa se stinga sau sa se aprinda singur

Link spre comentariu

Am citit topicul de la inceput si toate discutiile din el. Am vazut ca unii din voi au reusit sa il construiasca rezolvand si problema cu parazitii. As vrea unul mai binevoitor sa posteze o schema electrica functionala aici si eventual ceva instructiuni daca e nevoie. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări