Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

audio 20

89-CEC

Postări Recomandate

buna ziuaam intrat in posesia acestui aparat despre care nu am niciun fel de date si ptr care as fi interesat sa-l readuc la "viata" si nu sa-l desfigurez.dupa cum reiese si din imagini,prea jalnic nu arata insa foarte multe din "matzaraie" sunt rupte si nu se mai stie unde le este locul.dupa cum e trecut pe serie banuiesc ca a fost realizat in 1966.cu respect catalin.[attachment=3]PICT8147.JPG[/attachment][attachment=2]PICT8153.JPG[/attachment][attachment=1]PICT8157.JPG[/attachment][attachment=0]PICT8163.JPG[/attachment]

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 89-CEC

4

• hbi

1

• yo9hnf

1

• danzup

1

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

buna ziuaam intrat in posesia acestui aparat despre care nu am niciun fel de date si ptr care as fi interesat sa-l readuc la "viata" si nu sa-l desfigurez.dupa cum reiese si din imagini,prea jalnic nu arata insa foarte multe din "matzaraie" sunt rupte si nu se mai stie unde le este locul.dupa cum e trecut pe serie banuiesc ca a fost realizat in 1966.cu respect catalin.[attachment=3]PICT8147.JPG[/attachment][attachment=2]PICT8153.JPG[/attachment][attachment=1]PICT8157.JPG[/attachment][attachment=0]PICT8163.JPG[/attachment]

sfatul meu este sa pastrezi trafurile si sa faci alt ampli pe acel sasiu,dupa socluri dred ca avea citedoua el84 montate in paralel ,cred ca acest ampli de folosea la radioficare
Link spre comentariu

multumesc de sfat viobio,dar acest amplificator este audio si este o clona a celebrului AC30.am primit schema de la domnul sorin (alias d2134) si intre timp am reusit sa gasesc si tuburile"originale".sper ca in curand sa postez noi poze cu aparatul.pana atunci numai bine

Link spre comentariu

Cu scuzele de rigoare datorate perioadei prea lungi de asteptare,vreau sa va prezint in ce stadiu se afla aparatul in prezent.Toate componentele sunt noi si NOS (cu exceptia tuburilor finale care urmeaza sa fie schimbate si ele cu nos-uri),iar la carcasa acum incepe procesul de renovare.Tinand cont de faptul ca acesta a fost primul amplificator cu tuburi la care am lucrat va rog a-mi critica lucrarea,astfel ca pe viitor sa stiu de ce ar trebui tinut cont si a face sa iasa mai bine.Multumiri d-lui Sorin(alias d2134) pentru schema si sprijinul acordat.Cu respect Catalin!

Link spre comentariu

Va multumesc pentru aprecieri! Acesc lucru nu face decat sa ma incurajeze si pentru alte "proiecte"pe care le am in stadiu de stand-by si de care inca nu ma incumetam sa le incep.Sper sa reusesc si cutia de renovat si sa revin cu "poza de final" cat mai curand.Cu respect Catalin!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări