Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu stiu sa fac...(Borland C++ 3.1)

NumLock

Postări Recomandate

unsigned ctrlkeys[]={ 0x1e01, 0x3002, 0x2e03, 0x2004, 0x1205, 0x2106, 0x2207, 0x2308, 0x1709, 0x240a, 0x250b, 0x260c, 0x320d, 0x310e, 0x180f, 0x1910, 0x1011, 0x1312, 0x1f13, 0x1414, 0x1631, 0x2f32, 0x1117, 0x2d18, 0x1519, 0x2c1a};

Codurile astea le-am gasit intr-o carte mai veche si reprezinta valori pentru CTRL-A pana la CTRL-Z. Exista coduri si pentru CTRL-0...CTRL-9? Cum pot gasi singur codul pentru o combinatie CTRL-Litera?

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• NumLock

6

• MifTy

2

• srdjan

2

• nightmare

2

Top autori în acest subiect

M-am l?sat b?tut :jytuiyu :sparge:

Am vrut s? realizez un joc în Borland C++ 3.1: X si O. Dar din cauz? c? am lucrat dezordonat, din cauz? c? pe parcurs îmi veneau alte idei (nu am ?tiut de la început clar cum vreau s?-l fac) , nu am mai reu?it s? îl termin.

Am vrut s? fie un joc ce poate fi jucat împreun? cu un prieten sau împotriva computerului (idee venit? pe parcurs -> pe lâng? faptul c? profa de info nu a ?tiut s?-mi explice algoritmul minimax nici nu am ?tiut cum s? îl mai întegrez în codul meu pentru c? , a?a cum am mai zis, am lucrat cam dezordonat). Înainte de a începe jocul am vrut ca utilizatorul s? aleag? o dimensiune pentru tabla de joc (între 3 ?i 9) - idee care acum mi se pare stupid? - ?i s? î?i scrie numele de juc?tor. Am deschis mai demult acest topic deoarece vroiam ca atunci când user-ul apas? butonul "INFO", programul s? se minimizeze ?i s? se deschid? un fi?ier html sau txt cu informa?ii despre joc. Nici asta nu mi-a ie?it ?i de atunci nu am mai f?cut nimic la el.

Acum vreau s?-l "resuscitez" pentru c? a început vacan?a iar la anu' sunt clasa a XII ?i trebuie s?-mi fac un atestat . A? vrea totu?i ni?te sfaturi. Se pricepe cineva ?

Ata?ez o arhiv? zip cu jocul, fi?ierele surs? ?i fi?ierele necesare ini?ializ?rii grafice. Nu sunt sigur c? func?ioneaz? pe toate PC (pe cele cu Vista nu ?tiu c? merge - nu ?tiu nici din ce cauz?)

P.S: Ini?ial am vrut s?-l vând ca atestat prin liceu dar pân? la urm? am scos bani din 2 prezent?ri pps ?i 3 proiecte mici de OOP - 110 ron. De, m? laud ?i io cu primul milon f?cut. :freaza:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări