adrianbodor Postat Aprilie 3, 2005 Partajează Postat Aprilie 3, 2005 Stie cineva unde se gaseste materiale (diferite culori - preferabil argintiu sau negru) pentru rama boxelor. Vreau sa'mi acopar boxele cu un astfel de material dar nu stiu pe unde s'ar gasi asa ceva. Am gasit si un site unde arata acest pas Multumesc de orice informatie Link spre comentariu
dcimpoiasu Postat Aprilie 4, 2005 Partajează Postat Aprilie 4, 2005 la magazinele de confectii, cauta ceva destul de elastic si mai rar la tesatura, sa poti vedea destul de bine prin el lumina unui bec sa zicem. eu asa am facut si iese ok. Link spre comentariu
adrianbodor Postat Aprilie 4, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2005 ar fi o idee si asta :idea: Link spre comentariu
adrianbodor Postat Februarie 24, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2008 Sunt materiale de genu' in astfel de magazine dar elesticitate 0, un anume user felixx cu ale sale boxe DIY (excelenta treaba de altfel) zicea ca a cumparat panza de la http://www.madisound.com dar intrebarea mea este cu ce card? cat este transportul? Link spre comentariu
felixx Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 un anume user felixx cu ale sale boxe DIY :smt004 Card folosit: Mondo Master Card-Banca TransilvaniaCosturile de transport nu sunt scumpe si sunt in functie de greutatea coletului.Plata se face on-line,fara comisioane mari.Ideal ar fi sa-ti mai comanzi cite ceva de acolo.In final este mai ieftin decit orice din Europa incluzind toate taxele de vama si transport. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 material il gasesti la pompe funebre toate culorile si foarte bun la pret Link spre comentariu
fcon Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Poti sa iei si din tara, din Cluj! Uita-te pe situl forumului-frate (http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php ... highlight=), la topicul lui . Are plasa speciala pentru boxe, de ce culoare vrei, la pret bun; eu mi-am luat un brun-inchis, vreo 3 metri. Da-i un mesaj personal si intreaba-l; este un om bun si intelegator, de incredere. Gasesti tot felul de bunatati acolo! Link spre comentariu
zainea Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 am eu daca vrei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum