nonyhaha Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 buna ziua. avand in vedere ca m-am apucat de un nou sistem audio mai intampin din cand in cand mici probleme. cum ar fi aceasta: am inceput proiectarea unui selector de intrare balansata/nebalansata si stereo/bridge, si doream sa stiu daca este bine ceea ce fac, sau cum vreau eu sa fac. schema de pana acum este urmatoarea: ce nedumerire am, reglarea volumului, este bine facuta de mine? sau se face reglarea de volum numai pe una dim faze a semnalului? mie mi se pare normal sa se faca reglarea asa cum e desenata, avand in vedere ca semnalul este balansat, si am +, - si masa Link spre comentariu
Vizitator mugureltalpiga Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Pai normal. trebuie potentiomatru stereo, pentru ca ai scurtcircuita primele defazoare, si astfel nu ar mai face functia de fazor ci pur si simplu de repetor. In fine e bine asa cum ai gandit, minunat, va functiona Link spre comentariu
GooD of BaSS Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 pai de ce te mai complici cu defazoare si alte cele cand av 800 are reactie negativa . Link spre comentariu
nonyhaha Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 pai av800 avand posibilitatea de intrare balansata, voi monta si mufe xlr cu posibilitatea de a lega la intrare direct un semnal balansat Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 al doilea set de defazoare nu e necesar,pur si simplu inversezi semnalele Link spre comentariu
nonyhaha Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 adica ceva de genul asta? multumesc mult, m-ai scapat de cateva cheltuieli ;)) Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 aha si poti taia si jumatate din selectorul mono/stereo,ca doar pt ampliful din dr ai nevoie,cel din stanga e mereu conectat la felma gandesc ca e utila modificarea,mai ales daca utilizezi relee Link spre comentariu
nonyhaha Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 deci eu nici nu m-am gandit la chestiile astea... iti multumesc inca o data !! schema ar fi asta: si de subietul asta, ce zici? te bagi cu un raspuns? ;)) viewtopic.php?f=35&t=36232 Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 si de subietul asta, ce zici? te bagi cu un raspuns? ;)) viewtopic.php?f=35&t=36232gata cp Link spre comentariu
nonyhaha Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 ultima modificare... sper... am eliminat nevoia de folosirea unui somutator cu 4 ontacte, precu si folosirea de pot stereo, care nici nu stiu daca ar fi functionat pe volum. ce parere aveti? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum