miclovan Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Buna Ziua, Recent am achizitionat o placa de baza care printre alte multe tampenii are si o iesire spdif (o singura mufa rca) Am auzit ca din aceasta mufa pot scoate sunet stereo cu ajutorul unui decodor, am cautat pe net si am gasit http://sound.westhost.com/project85.htm , vreau sa stiu daca acest proiect merita realizat. Va multumesc, Ionut M. Link spre comentariu
spinach Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 La ce iti trebuie acel "decodor" ???Adica vrei ca de aici sa pleci cu semnal analogic catre ceva ?Te deranjeaza transmisia pe coaxial si ai vrea pe optic ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 10, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Ai nevoie ca sa scoti sunet stereo de un DAC(digital to analog converter) Se poate face asta cu niste cirvuite integrate speciala cum ar fi tda1541, 1543 dau altele mai noi Link spre comentariu
miclovan Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 @ hspinache Eu vreau sa scot sunet stereo din acea mufa, momentan nu sunt interesat prin ce cablu se realizeaza transferul de la spdif la decodor Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 10, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 http://images.google.ro/images?q=audio% ... a=N&tab=wi Link spre comentariu
spinach Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Adica sa inteled ca placa din calculator nu are esire stereo analogica si singura esire este cea digitala ;vrei sa obtii semnal stereo analogic si atunci ti-ai propus sa construesti un convertor digital-analog ?? Cum se numeste placa ta din calculator ??S-au poate este un exercitiu de constructie electronica .! Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 cred ca pe linga iesirea normala (stereo) vrea inca una Link spre comentariu
miclovan Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 @ hspinache1 Da vreau sa scot sunet stereo din acea mufa spdif2 placa de baza asus m3a79-deluxe3 nu este un exercitiu de electronica.....am facut destule..... Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 mie imi pare rau ca nu am asa ceva si altora nu le trebuie Link spre comentariu
miclovan Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 :adicontakt: ce vrei sa spui >?< adica eu daca mi-am propus sa construiesc acel decodor...il voi construi degeaba? Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 nu stiu exact ce vrei tu sa faci dar eu am statie cu intrare de spdif in schimb nu am iesire din calculator cu asa ceva : in concluzie as fi vrut o placa de baza cu spdif Link spre comentariu
miclovan Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 intentionez sa construiesc un amplificator pe tuburi cu intrare spdif..... iti dai seama ca nu pot obtine amplificare decat daca am doua canale separate.... bla bla blase gasesc pe piata placi audio 7.1 pci sau pci express 1x cu iesire spdif produse de c-media...intamplator cunosc pe cineva care are o asemenea placa si nu a dat decat 50 de lei pe ea...si este foarte multumit Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 am comandat de la T.I. integrat specilalizat pt asa ceva (placa audio pe usb) si cu ajutorul lui dudi am o placa cu iesire spdif( sper sa functioneze si iesirea optica) mai am de cautat o carcasa klumea Link spre comentariu
miclovan Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 so nice poti posta niste poze? mi-ar place Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 deci repet dudi s-a ocupat de lipit ( nu am eu indemanarea sa lipesc integratul ala , de fapt nu am nici cu ce (statie de aer cald))elimin mufa usb si ies direct cu cablu la portul usb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum