Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

constructie decodor spdif

miclovan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miclovan

7

• adicontakt

5

• spinach

3

• Badman

2

Top autori în acest subiect

• Administratori

Ai nevoie ca sa scoti sunet stereo de un DAC(digital to analog converter) Se poate face asta cu niste cirvuite integrate speciala cum ar fi tda1541, 1543 dau altele mai noi

Link spre comentariu

Adica sa inteled ca placa din calculator nu are esire stereo analogica si singura esire este cea digitala ;vrei sa obtii semnal stereo analogic si atunci ti-ai propus sa construesti un convertor digital-analog ?? Cum se numeste placa ta din calculator ??S-au poate este un exercitiu de constructie electronica .!

Link spre comentariu

intentionez sa construiesc un amplificator pe tuburi cu intrare spdif..... :jytuiyu iti dai seama ca nu pot obtine amplificare decat daca am doua canale separate.... bla bla blase gasesc pe piata placi audio 7.1 pci sau pci express 1x cu iesire spdif produse de c-media...intamplator cunosc pe cineva care are o asemenea placa si nu a dat decat 50 de lei pe ea...si este foarte multumit :da

Link spre comentariu

am comandat de la T.I. integrat specilalizat pt asa ceva (placa audio pe usb) si cu ajutorul lui dudi am o placa cu iesire spdif( sper sa functioneze si iesirea optica) mai am de cautat o carcasa klumea

Link spre comentariu

deci repet dudi s-a ocupat de lipit ( nu am eu indemanarea sa lipesc integratul ala , de fapt nu am nici cu ce (statie de aer cald))elimin mufa usb si ies direct cu cablu la portul usb

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări