spinach Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Salutam, Am comandat la HI-END in 23 noembrie 2008 2 tweetere marca HI-VI tip T20-8 .Bun! Mi-a sosit confirmarea si nr de comanda .Bun si asta .De atunci tot astept si nici o veste . Am trimis si un mail dar nici un raspuns . Nu m-ar supara daca m-ar informa ca intirzie comanda si soseste in data de .... .; lipsa de comicare insa ma face sa nu stiu ce decizie sa iau . Este adevarat ca nu sint de valoare mare financiara si poate este un motiv pentru care firma poate nu este interesata de comanda ;sau poate ca vor fi livrate peste 3 luni ... A mai patit careva o situatie asemanatoare ? Cum sa fac sa ma lamuresc ? Mai exista alta firma de acest fel ? Ce parere aveti ? Link spre comentariu
adircf Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Numai Vasile iti poate raspunde aici. Link spre comentariu
spinach Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Nu cred ca este corect raspunsul , deoarece aici pe forum mereu s-a facut trimitere pozitiva in aceasta directie . Am sa apelez si la dl. Vasile sa vedem daca apare speranta. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 10, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Au fost probleme cu aprovizionarea de la Hi-vi dar sper sa se rezolve. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum