Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comenzi la HI-END - se mai fac livrari ?

spinach

Postări Recomandate

Salutam, Am comandat la HI-END in 23 noembrie 2008 2 tweetere marca HI-VI tip T20-8 .Bun! Mi-a sosit confirmarea si nr de comanda .Bun si asta .De atunci tot astept si nici o veste . Am trimis si un mail dar nici un raspuns . Nu m-ar supara daca m-ar informa ca intirzie comanda si soseste in data de .... .; lipsa de comicare insa ma face sa nu stiu ce decizie sa iau . Este adevarat ca nu sint de valoare mare financiara si poate este un motiv pentru care firma poate nu este interesata de comanda ;sau poate ca vor fi livrate peste 3 luni ... A mai patit careva o situatie asemanatoare ? Cum sa fac sa ma lamuresc ? Mai exista alta firma de acest fel ? Ce parere aveti ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

2

• Badman

1

• adircf

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu cred ca este corect raspunsul , deoarece aici pe forum mereu s-a facut trimitere pozitiva in aceasta directie . Am sa apelez si la dl. Vasile sa vedem daca apare speranta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări