Mihai78 Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 salutare ! am o problema destul de ciudata cu calcul meu ...permanent la interval de aprox 3 secunde mi se aude pe fundal click-sound constant indiferent daca folosesc sau nu mouse-ul. initial am avut SP2 ..am crezut ca-i din cauza lui...am pus vista ....cum am instalat driverele de sunet...aceeasi problema...acelasi sunet de click stresant la 3 secunde...daca a mai intalnit cineva problema..help pls multumesc Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Vezi sa nu fie din tastatura. Sa se apese vre-un buton de nebun (sa faca scurt), poate a cazut ceva lichide pe ea. Ai incercat cu alta tastatura? Link spre comentariu
Mihai78 Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 tastatura-i noua ca si computerul...de la prima instalare am problema asta Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 un sunet d-asta mi se auzea de la niste siteuri,gen tinypic su mii de reclame stresantedaca-i din windows,dezactiveaza toate sunetele si gata Link spre comentariu
AerosouL Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Ai rezolvat?Ceva face click cel mai probabil. Sau e sunetul de default.. si o aplicatie o ia razna..Poti scoate sunetul, insa ceva nu e in regula.. Link spre comentariu
Mihai78 Postat Februarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2009 inca am aceeasi problema.. la dezactivare nu se mai aude ...cum activez ....aceelasi sunet....la fel face si in Windows Xp si in Windows Vista .. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 cu alt mouse e la fel??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum