Vizitator coj Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Cine ma poate ajuta la urmatorul defect: la acest tip de masina de spalat (DAEWOO DWF 801M) nu-i mai functioneaza centrifuga; masina este din 2003 si-i apare aprins alarma "LE"Stie cineva ce are? Multumesc anticpat!! Link spre comentariu
tv1 Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Tu zici ca e model DWF-801M si eu zic ca e DWF-810M .Si nu te inteleg de ce ai mai postat a doua oara ;prima data aici:viewtopic.php?f=51&t=36125 Link spre comentariu
Vizitator coj Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 masina este 801M. Am postat in doua locuri pentru ca speram sa ma ajute careva. Oricum , am rezolvat problema. mersi pentru atentie. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 17, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Postand acelasi lucru de mai multe ori nu te ajuta nimeni pentru ca enervezi lumea, BAN.. Link spre comentariu
harrism Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 masina este 801M. Am postat in doua locuri pentru ca speram sa ma ajute careva. Oricum , am rezolvat problema. mersi pentru atentie. Cum ai rezolvat??? Banuiesc, ca masina ta are cuva din inox; eu am aceeasi masina cu cuva din material plastic - nu-mi mai amintesc acum care - si are cam aceleasi probleme cu stoarcrea. Da-mi te rog un mail la: [email protected]. Multumesc anticipat!!!!!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum