Gerula Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 E normal a doar cu o ferestra de IExplorer descisa si ce o mai fi :antivirusul ... sa ceara 1.49GB de RAM, iar eu nu am decat 1.24GB RAMUndeori procesorul mergea 100% si caclucul mergea forte greu.Am AVG free si la scan arat ca torul este OK. Link spre comentariu
Vizitator kokolino Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Sigur ai un virus...AVG e slab...incearca Kaspersky 7.0...Dezinstaleaza AVG,instaleaza Kaspersky si activeaza-l 30 de zile(sa ai conexiunea la net deschisa cand il activezi),updateaza-l la zi si apoi fa un full scan.Vezi daca gaseste ceva. Link spre comentariu
Gerula Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Da' virusul asta ce face de ocupa atat ?poate fi trojan ? Link spre comentariu
Vizitator kokolino Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 e posibil... Link spre comentariu
ywar2 Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Instaleaza AVIRA, este net superior. Licente gratuite pe el cit si ptr alti antivirusi gasesti aici: http://www.faravirusi.com/ Bafta !!! Link spre comentariu
AerosouL Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Baga Process Lasso. Setezi ce si cat merita fiecare program. E excelent. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Ai 47 de procese, vreo 30 ar fi normal pentru un sistem decent.Restul de 17 consuma degeaba resurse... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum