Vizitator dr_dre162000 Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 salut!daca poate sa-mi dea si mie cineva un sfat as fi recunoscator! Am un apmlif auto magnat classic 480, cu o problema.Dupa 5-10 minute de functionare intra protectia, aprinzandu-se ledul rosu.Din cate stiu protectia intra la supratensiune si suprasarcina, insa daca il lovesc incepe sa mearga, si iar la un interval de timp intra protectia.La inceput m-am gandit ca ar putea fi vreun contact imperfect, dar am desfacut-o si e impecabila.Am schimbat si un condesator care mi s-a parut a fi "umflat", si nik.Nu ma pricep foarte bine la depanare, am realizat si eu mai multe montaje, si asa avea nevoie de un sfat!multumesc anticipat! Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 statiile de la magnat sunt renumite pt lipiturile superficiale,mufe care se rup....asa ca refa lipiturile cu atentie.Ai grija cand pui placa la loc sa nu uiti sa pui izolatiile la tranzistoarelele si diodele care se afla pe radiator. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 daca spui ca dupa aplicarea ''terapiei cu socuri'' revine la normal pt inca o perioada scurta de timp,rezulta un contact imperfect.cauta cu precadere pe langa componentele ce se incalzesc in timpul functionarii,oricum sunt sintomele unor contacte imperfecte.succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum