Vizitator P.S.K. Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Salut,As avea nevoie de o poza in detaliu a scalei radioului romanesc Record. Va multumesc! Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Am trimis scala... Metoda de redesenare intr-un program CAD sau foto, apoi tiparirea pe folie transparenta ulterior asezata intre doua placi de sticla subtire...M-ar interesa si pe mine formatul corectat gata de printat... Link spre comentariu
Vizitator P.S.K. Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Va multumesc frumos! Dar unde ati trimis-o?Am sa va pun la dispozitie scala fara probleme, doar sa reusesc s-o fac.Multumesc! Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Am dat replay de la [email protected]... sper... Link spre comentariu
Vizitator P.S.K. Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Domnule Visky,Aveti o adresa de mail unde pot sa va trimit imagine refacuta a scalei? Are 7.49Mb.Numai bine!Claudiu Dan Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 [email protected] Esti rapid omule! Sa vedem ce facem... Mersi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum