ctepeo Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Cum adaptez un telefon public ca s?-l pot folosi la o linie telefonic? normal?? Vreau s?-l folosesc cu monede de 1 ?i 3 lei (din alea comuniste) Îmi trebuie m?car 2 tipuri de taxare (adic? tr?snaia aia de adaptor s? î?i dea seama dac? sun pe fix sau mobil) ?i un generator de impulsuri de 12 k.Hz. (altfel nu merge telefonul - aia cu semalul ce venea pe al 3-lea fir era o chestie de siguran??, ca s? nu po?i conecta un telefon normal ?i s? vb moca ). E vorba de acest tip de telefon http://proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=3011 Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Taxarea cu impulsuri de 12Khz este valabila pt telef. publice digitale , in cazul aparatului tau taxarea se face altfel , prin inversarea polaritatii liniei din centrala telefonica . Link spre comentariu
ctepeo Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Dar cum îl conectez la o linie telefonic? normal? f?r? a-l modifica pe el? Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Simplu, conecteaza-l la linia telefonica si vei avea ton, sonerie nu are, in rest nu stiu ce astepti de la acest aparat... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 ...- aia cu semalul ce venea pe al 3-lea fir era o chestie de siguran??, ca s? nu po?i conecta un telefon normal ?i s? vb moca ...Ce, vorbesti? Cat am stat eu la coada cu telefonul sub brat la intrarea nustiu carui camin din 6Martie? Ca ala avea firele belite, eu la tel. aveam crocodili si asa vorbea studentu' caminist acasa Fara gluma, stateai cate 30...45 de minute la coada. Asta prin '90...'91, cred. Link spre comentariu
ctepeo Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Am auzit ?i eu de asta.Într-adev?r, aia cu semnalul de 12.000 Hz e la telefoanele cu cartel?.Din p?cate la acest telefon trebuie s? trec peste un releu ca s? pot s?-l folosesc... ?i ca s?-l pot desface trebuie s? desfac încuietoarea care a r?mas, ?i nu am cheie pt. ea Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 12, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 ?i ca s?-l pot desface trebuie s? desfac încuietoarea care a r?mas, ?i nu am cheie pt. eaZiceai ca vrei sa-l treci pe monede... si cand se umple ce faci ? IL SPARGI ?? Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Omu' vrea s?-?i fac? pu?culi??, de fapt, ?i nu ?tie cum. Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Telefoanele acestea au fost o pacoste pentru mine, daca doresti amanunte ... Link spre comentariu
ctepeo Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Înainte s? comenta?i, v? rog s? v? uita?i cu aten?ie pe link-ul unde sunt pozele cu telefonul ?i s? citi?i tot ce am scris!Dac? v? uita?i mai bine pe link, vedea?i c? sert?ra?ul se poate scoate (am ?i poze cu el scos), iar încuietoarea care nu pot s-o desfac este de la capacul care acoper? partea de taxare ?i discul! Link spre comentariu
ghostbuster Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 dami o poza cu incuietoarea ca poate te ajut Link spre comentariu
blue Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Gaureste incuietoarea, fara cheie adecvata nu rezolvi problema ... Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 1 leu era ptr convorbiri locale si 3 lei ptr interurbane. Nu îl mai poti adapta la reteaua existenta, decît ca telefon simplu, daca îl modifici. Link spre comentariu
ctepeo Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Ce modificare trebuie s? fac? Link spre comentariu
ctepeo Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Ce modificare tre' s? fac? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum