Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum adaptez un telefon public?

ctepeo

Postări Recomandate

Cum adaptez un telefon public ca s?-l pot folosi la o linie telefonic? normal?? Vreau s?-l folosesc cu monede de 1 ?i 3 lei (din alea comuniste)

Îmi trebuie m?car 2 tipuri de taxare (adic? tr?snaia aia de adaptor s? î?i dea seama dac? sun pe fix sau mobil) ?i un generator de impulsuri de 12 k.Hz. (altfel nu merge telefonul - aia cu semalul ce venea pe al 3-lea fir era o chestie de siguran??, ca s? nu po?i conecta un telefon normal ?i s? vb moca :ciuda: ).

E vorba de acest tip de telefon :nebun: http://proradioantic.ro/index.php?x=item&id_p=3011

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctepeo

6

• blue

4

• Badman

1

• yo9hrb

1

Top autori în acest subiect

Taxarea cu impulsuri de 12Khz este valabila pt telef. publice digitale , in cazul aparatului tau taxarea se face altfel , prin inversarea polaritatii liniei din centrala telefonica .

Link spre comentariu

...- aia cu semalul ce venea pe al 3-lea fir era o chestie de siguran??, ca s? nu po?i conecta un telefon normal ?i s? vb moca ...

Ce, vorbesti? Cat am stat eu la coada cu telefonul sub brat la intrarea nustiu carui camin din 6Martie? Ca ala avea firele belite, eu la tel. aveam crocodili si asa vorbea studentu' caminist acasa :ciuda: Fara gluma, stateai cate 30...45 de minute la coada. Asta prin '90...'91, cred.
Link spre comentariu

Am auzit ?i eu de asta.Într-adev?r, aia cu semnalul de 12.000 Hz e la telefoanele cu cartel?.Din p?cate la acest telefon trebuie s? trec peste un releu ca s? pot s?-l folosesc... ?i ca s?-l pot desface trebuie s? desfac încuietoarea care a r?mas, ?i nu am cheie pt. ea :sparge:

Link spre comentariu
  • Administratori

?i ca s?-l pot desface trebuie s? desfac încuietoarea care a r?mas, ?i nu am cheie pt. ea

Ziceai ca vrei sa-l treci pe monede... si cand se umple ce faci ? IL SPARGI ?? :ras:
Link spre comentariu

Înainte s? comenta?i, v? rog s? v? uita?i cu aten?ie pe link-ul unde sunt pozele cu telefonul ?i s? citi?i tot ce am scris!Dac? v? uita?i mai bine pe link, vedea?i c? sert?ra?ul se poate scoate (am ?i poze cu el scos), iar încuietoarea care nu pot s-o desfac este de la capacul care acoper? partea de taxare ?i discul! :aut:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări