Vizitator adrian_grasu Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Am recuperat 2 tda uri 7375a dintr un casetofon de masina da problema e ca nu stiu de unde sa fac si eu rost de schema cablajului si cu piesele necesare.eu am gasit niste pdf uri dar nu se vede cablajul bine. ma poate ajuta si pe mine cineva???????? MULTUMESC ANTICIPAT Link spre comentariu
djlove Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 pentru 4*6,5w pe 4 ohmi, cat este data puterea in catalog, nu stiu daca are rost sa depui atat efort. Insa daca vrei iti pot scana schema de principiu din catalog Link spre comentariu
Vizitator adrian_grasu Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 pei in schema lui scrie ca are 2 x 35w si am recuperat 2 integrate 7375a... eu aveam e statie auto dar numai de 22w si ma gandeam sa i folosesc carcasa (radiatorul) si sa fac una mai puternica.....daca poti cauta schema cu cablaj as fi recunascator. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Ci-ul asta are mai multe variante de functionare, Iata pdf-ul lui:[attachment=0]TDA7375A.pdf[/attachment]Ce varianta te-ar interesa? Poate imi fac timp si-ti fac eu o varianta de cablaj.Mari@n. Link spre comentariu
Vizitator adrian_grasu Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 pei ma gandeam in varianta duble bridge (ca asa scoate cel mai bine 2 x 35w) dar d-voastra de unde anume sunteti????? ca poate mai am si eu nevoie cu un sfat si daca se poate si o adresa de yahoo(de preferat)...ca sa pot sa va contactez mai repede..eventual uitati adresa mea de yahoo grasu_xxl_boss.... Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 E si varianta cea mai simpla zic eu, ok voi incerca sa-mi fac timp si voi face cablajul si-l postez aici.Cat despre "dumneavoastra", aici pe forum toti suntem colegi asa ca din punctul meu de vedere nu-i cazul pentru asa ceva, iti dau pe PM detalii de contact.Mari@n. Link spre comentariu
Vizitator adrian_grasu Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 da asa e aveti dreptate eu ma gandeam sa va mai intreb despre niste sarma pt un traf.si am vazut ca sunteti din dambovita si de aceea vroiam sa iau legatura cu dumneavoastra. daca doriti sa ma contactati aveti idu meu in mesajul anterior.(apropo imi puteti da niste sarma de Cu e-mailata de 0,6 pt un ''primar'') AST RASPUNSUL D-VOASTRA.... Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Cablajul pentru amplif:[attachment=1]TDA 7375 - Dispunere piese.pdf[/attachment][attachment=0]TDA 7375 - Cablaj.pdf[/attachment]Cat despre sarma de cupru din pacate nu te pot ajuta. Si ti-am spus, aici pe forum cu totii suntem colegi asa ca putem sa ne tutuim.Bafta la realizare. Mari@n. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum