spyry Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Salutare meseriasi Am un NOKIA 2630 care a fost curatat in madsina de spalat dupa ce l-am scos i-am scos acumulatorul l-am desfacut l-am uscat i-am dat cu spray CONTOX l-am incheiat si spre norocul meu mai si functoioneaza dar nu se mai apride nici un led nici de la tastatura nici de la display imaginile se vad dar numai ziua am incercat din setari dar fara rezultat .CE SA FIE OARE? Link spre comentariu
SASSU Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Salutare meseriasi Am un NOKIA 2630 care a fost curatat in madsina de spalat dupa ce l-am scos i-am scos acumulatorul l-am desfacut l-am uscat i-am dat cu spray CONTOX l-am incheiat si spre norocul meu mai si functoioneaza dar nu se mai apride nici un led nici de la tastatura nici de la display imaginile se vad dar numai ziua am incercat din setari dar fara rezultat .CE SA FIE OARE?Cred ca sa intrerupt cablajul trebuie masurat circuitul sa vedeti daca este alimentat sau sa nu fie si ledul ars Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Dac? l-ai sp?lat cu acumulatorul pus, cred c?-?i po?i lua adio de la el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum