Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rog indentificare radio

Vizitator P.S.K.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• feri.visky

2

• Badman

1

• iulidan2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator P.S.K.

Salut,Dupa cum arata in interior, seamana cu Bicaz, Partizan si Record, cele romanesti. Dar ca design al cutiei, e diferit... As fi fost curios sa vad cum arata scala... La al meu lipseste si as fi vrut sa incerc s-o refac cumva...Stiti vreun link de radiouri rusesti asa vechi? Am sa caut si eu, dar poate stiti deja.Multumesc!

Link spre comentariu

Aparatul este romanesc si este al doilea din seria Record. Este asamblat la noi, la Radio Popular.Verifica daca traful este un autotransformator, daca da atunci este S50A...Daca nu te intereseaza scula pe mine da...

Link spre comentariu
Vizitator P.S.K.

Transformatorul este un autotransformator. Deci este un S-50A2. In acest aparat, redresorul cu seleniu a fost inlocuit cu un tub redresor...a ramas insa suportul redresorului. Nu l-am incercat inca...asa ca nu stiu ce face...daca face...Ce-mi lipseste este sticla scalei. Am vazut ca Record are design-ul scalei la fel si incerc sa o refac dupa modelul asta. N-am gasit nicaieri o poza cu acest tip de aparat ca sa vad varianta originala.As dori sa-l reconditionez si sa-l pastrez.Va multumesc mult pentru ajutor!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări