misu_imv75 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Vreau sa cumpar o camera video HD cu inregistrare pe SDHC si in specificatiile tehnice scrie ca inregistreaza ''Rezolutia video: 1280x720 (@30fps); ''..... si ma intereseaza daca 30fps sunt de ajuns pt o imagine nederanjanta, eventual cine stie cate frame/sec trage o camera normala Multumesc Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Din cate stiu eu imaginea la TV are 24 cadre pe secunda si mi se pare OK. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 30fps sunt chiar ok pentru filmari normale, nu ai nevoie de o camera hightspeed daca nu filmezi evenimente foarte rapide. Link spre comentariu
alexutu Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 e de ajuns de bine mai ales la rezolutia specificata care e super ok.sunt camere care au si 60 fps poate mai mult dar sunt mult mai scumpe. Link spre comentariu
misu_imv75 Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Multumesc pt raspunsuriEra vb sa fac un schimb cu camera mea Panasonic NV-GS80 si sa iau o Praktica dvc5.1 dar in urma vizionarii am ajuns la concluzia ca e o pocnitoare pe care nici macar Made in China nu scrie, cat despre calitatea filmarii....vai de steaua ei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum