Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectica audio-video

Vizitator micaradu

Postări Recomandate

Vizitator micaradu

Salut! Este primul meu post aici si sper ca nu am o sa deranjez pe nimeni cu intrebarile mele. Vreau sa conectez un hdd player la un tuner tv extern. Am deja conectat la el pe intrarile RCA un DVD player. Singura intrare disponibila ar fi un S-Video dar playerul hdd nu are decat iesire pe 3 mufe RCA. Intrebarea mea ar fi de unde as putea cumpara din bucuresti un cablu sau un adaptor de la 3xRCA la S-Video cu 4 pini? As avea nevoie de adresa exacta a magazinului, pentru ca deja caut de cateva zile si nu am reusit sa gasesc nicaieri.P.S. Switch box RCA nu este o solutie....am deja unul si pe langa pierderile de calitate e si voluminos si incomod de comutat de fiecare data.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator micaradu

Am incercat si posibilitatea asta, dar pana acum am gasit doar de 2 tipuri:-De la RCA la S-Video cu 4 pini, dar care aveau o singura mufa RCA (mie imi trebuie 3)-De la RCA la S-Video cu 9 pini(asa ceva am si eu pe tv-out la laptop si desktop, dar imi trebuie cu 4 pini)Daca nu stie nimeni de unde se pot cumpara, as aprecia macar o schema si imi mufez singur cablul. Nu am idee cum se faca conexiunile pe mufa de S-Video.Merci mult pentru raspunsuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări