Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imprimanta lexmark 840 series

Lyvyutzu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Lyvyutzu

8

• nelu57

4

• ghimpe--

3

• srdjan

3

Top autori în acest subiect

oare inregistreaza seria si daca pui un cartus gol? de fapt ea nu stie daca e gol... ia seria cartusului si o inregistreaza...daca vecorul cu inregistrarile are 3 pozitii ii dai 3 cartuse la inregistrat dupa care al 4 desi a mai fost in ea... ea nu isi ca mai aduce aminte...practic daca ai 4 cartuse prin rotatie le poti schimba... eu asta am inteles din ce am citim mai sus... aberez?

Link spre comentariu

la unele e valabil? chestia asta, altele "ard" o minisiguran?? sau altceva e pe pl?cu?a cartu?ului, ?i sufletu', chiar dac? umpli cartu?ul, altele... au alte ?uche?enii...exist? chiar ?i cartu?e cu pic, care "le protejeaz? de reumpleri neautorizate"!!! :rade:

Link spre comentariu

Salut. ?tiu c? ?i pentru cartu?ele ink jet de HP...nr.56 ?i 57 este acea?i problem?...nu-l mai vede plin dup? reînc?rcare dar am citit...nu mai ?tiu unde ...parc? într-o revista de calculatoare ( nu le mai am...DEBARASAREA M?SII !!! ),c? dac? se acoper? doi pini ( se izoleaz? contactele electrice ) pe cartu?, se poate p?c?li imprimanta...?i-l vede plin.Mii de mul?umiri :aplauze dac? ?tie cineva...ceva...ce ?i cum. Stim?, Nelu.

Link spre comentariu
Vizitator bmb

salutam si eu aceeasi problema cu cartusele la lexmark x2650imi poate da si mie cineva un link catre lexmark solution center ca eu unu nu gasesc si am inteles ca ar fi una din variantele de rezolvare.mc anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări