Lyvyutzu Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Presupun ca a gresit modelul imprimantei...dar sa vedem linkul pe care ni-l ofera catre imprimanta lui...Asta este imprimanta. Este exact acelasi model ca al meu Z845 http://www.lexmark.ro/lexmark/product/h ... ml?tabId=7 Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 up... Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 oare inregistreaza seria si daca pui un cartus gol? de fapt ea nu stie daca e gol... ia seria cartusului si o inregistreaza...daca vecorul cu inregistrarile are 3 pozitii ii dai 3 cartuse la inregistrat dupa care al 4 desi a mai fost in ea... ea nu isi ca mai aduce aminte...practic daca ai 4 cartuse prin rotatie le poti schimba... eu asta am inteles din ce am citim mai sus... aberez? Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 la unele e valabil? chestia asta, altele "ard" o minisiguran?? sau altceva e pe pl?cu?a cartu?ului, ?i sufletu', chiar dac? umpli cartu?ul, altele... au alte ?uche?enii...exist? chiar ?i cartu?e cu pic, care "le protejeaz? de reumpleri neautorizate"!!! Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 up... nu stiu ce sa ii mai fac . Link spre comentariu
nelu57 Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Salut. ?tiu c? ?i pentru cartu?ele ink jet de HP...nr.56 ?i 57 este acea?i problem?...nu-l mai vede plin dup? reînc?rcare dar am citit...nu mai ?tiu unde ...parc? într-o revista de calculatoare ( nu le mai am...DEBARASAREA M?SII !!! ),c? dac? se acoper? doi pini ( se izoleaz? contactele electrice ) pe cartu?, se poate p?c?li imprimanta...?i-l vede plin.Mii de mul?umiri dac? ?tie cineva...ceva...ce ?i cum. Stim?, Nelu. Link spre comentariu
Vizitator bmb Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 salutam si eu aceeasi problema cu cartusele la lexmark x2650imi poate da si mie cineva un link catre lexmark solution center ca eu unu nu gasesc si am inteles ca ar fi una din variantele de rezolvare.mc anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum