Lyvyutzu Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Am o imprimanta lexmark 840 Series . S-a terminat cerneala din cartusul negru si l-am reincarcat, dar la softul imprimantei imi arata ca este gol cartusul, si nu ma lasa sa printez nimic cu el . Am auzit ca imprimanta are un buton de resetare. Daca are spuneti-mi si mie unde se afla sau daca nu, sa imi spuneti ce sa ii fac in afara sa cumpar alt cartus nou. Multumesc anticipat Link spre comentariu
milo01miau Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 in driverul de la imprimanta ai o optiune in care ii setezi cartusul ca fiind nou!!!in legatura cu resetul ....se face scotand-o din prize cca 5 sec!!! Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 in driverul de la imprimanta ai o optiune in care ii setezi cartusul ca fiind nou!!!in legatura cu resetul ....se face scotand-o din prize cca 5 sec!!!Mai exact unde 'In diverul de la imprimanta' . Am cautat in driver-ul (lexmark solution center) ei si nu am gasit nimic de resetat cartusele ca fiind noi . Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 nu am gasit nimic concret sa verific dar presupun ca exista o sectiune maintainance in aplicatia lexmark solution centeracolo ar trebui sa-ti spuna si despre nivelul cernelii in cartuse, sa aliniezi capurile de scriere, sa cureti diuzele, etc Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Ce cartuse foloseste imrpimanta? Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 poti sa stai si in cap, ca nu ai ce sa ii faci!cartusele de la T640, w840 au chip si cand au ajuns la nr de pagini pentru care a fost programat, nu poti decat sa schimbi chipul sa mai folosesti cartusul!NU tine de imprimanta!multumesc! Link spre comentariu
nelu57 Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 poti sa stai si in cap, ca nu ai ce sa ii faci!cartusele de la T640, w840 au chip si cand au ajuns la nr de pagini pentru care a fost programat, nu poti decat sa schimbi chipul sa mai folosesti cartusul!NU tine de imprimanta!multumesc!Salut. ?tiu c? ?i pentru cartu?ele de HP...nr.56 ?i 57 este acea?i problem?...nu-l mai vede plin dup? reînc?rcare dar am citit...nu mai ?tiu unde ...parc? într-o revista de calculatoare,c? dac? se acoper? doi pini ( se izoleaz? contactele electrice ) pe cartu?, se poate p?c?li imprimanta.Mii de mul?umiri dac? ?ti ceva...ce ?i cum. Stim?, Nelu. Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 nu am gasit nimic concret sa verific dar presupun ca exista o sectiune maintainance in aplicatia lexmark solution centeracolo ar trebui sa-ti spuna si despre nivelul cernelii in cartuse, sa aliniezi capurile de scriere, sa cureti diuzele, etc Am cautat dar nu am gasit nimic de a 'alinia capurile' sau chestii de genu asta... Ce cartuse foloseste imrpimanta? Cartusele sunt de 29... am atasat o poza, facuta cu webcam-ul.... poti sa stai si in cap, ca nu ai ce sa ii faci!cartusele de la T640, w840 au chip si cand au ajuns la nr de pagini pentru care a fost programat, nu poti decat sa schimbi chipul sa mai folosesti cartusul! NU tine de imprimanta! multumesc! Cred ca ai dreptate aici! pe ele scriu 'Licenced for single use' . Salut. ?tiu c? ?i pentru cartu?ele de HP...nr.56 ?i 57 este acea?i problem?...nu-l mai vede plin dup? reînc?rcare dar am citit...nu mai ?tiu unde ...parc? într-o revista de calculatoare,c? dac? se acoper? doi pini ( se izoleaz? contactele electrice ) pe cartu?, se poate p?c?li imprimanta.Mii de mul?umiri dac? ?ti ceva...ce ?i cum. Stim?, Nelu. Ar putea sa fie o solutie (ultima) . Dar ce pini.... Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 stiu ca si epson stylus nush ce serie aveam avea cartuse de unica folosinta si foloseam un dispozitiv de reset al eprom-ului dar asta a fost cu atata vreme in urma incat habar n-am ce, cum si de unde... stiu ca l-am luat cu 10$ de la unu de la service de firma de renume in tara care se ocupa cu reincarcari si comert cu imprimante & accesoriinu stiam ca lexmark-urile au si ele sistemul asta si de aia nu am pomenit nikala hp-urile cu care am lucrat chiar nici unul nu avea sistemu asta cu limitarea folosirii dupa golirestiu ca la epson dupa 4-5 incarcari (cand se stricau cartusele) am aruncat imprimanta si am luat alta... am iesit mai ifetin decat sa cumpar cartuse originale... dupa aia am avut canon pixma si am ramas cu ea pana m-am saturat de inkjet-uri Link spre comentariu
nelu57 Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Salut. ?tiu c? ?i pentru cartu?ele de HP...nr.56 ?i 57 este acea?i problem?...nu-l mai vede plin dup? reînc?rcare dar am citit...nu mai ?tiu unde ...parc? într-o revista de calculatoare,c? dac? se acoper? doi pini ( se izoleaz? contactele electrice ) pe cartu?, se poate p?c?li imprimanta.Mii de mul?umiri dac? ?ti ceva...ce ?i cum. Stim?, Nelu.Ar putea sa fie o solutie (ultima) . Dar ce pini...Pentru Lyvyutzu : Credeam c? stii tu ce pini...c? poate ai experien?? ?i ai lucrat mai mult. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 ia întreab?-l pe gogu: http://www.google.ro/search?q=lexmark+c ... =firefox-a Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Cartusul nu are chip contor de pagini, in schimb imprimanta tine minte seria cartusului si odata ce l-a marcat gol ramane gol. Din cate stiu eu tine minte cam 3 serii de cartuse (in ordine cronologica...)Cauta pe net metode de resetare a imprimantei, eu m-am lasat de treburi din'astea de vre-un an de zile si nu mai sunt la curent cu ultimile metode/tehnici."Succesuri" PS: pune un link catre modelul tau de imprimanta, gogu zice ca "lexmark 840 Series" este imprimanta laser (deaceea te-am intrebat ce cartus foloseste ) Link spre comentariu
dem3ntor Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 w840 este laser de la "facere pana la casare" eu am incercat sa schimb cartushe intre ele si cat o data a mers smecheria, alteori nu!adica, am patit ca un cartus odata "notat" ca si cartus gol, nu a mai mers la nici o imprimanta, altele au mers. nu am gasit o regula. acel chip de pe cartus este o memorie "1-wire" si are doar 2 pini (la t640) la w840 nu mai are deloc pini, are doar o spirala si dupa parerea mea comunica prin inductanta/unde radio. cred ca este mai scump chip-ul decat tonerul :PMultumesc! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 dem3ntor, ai perfecta dreptate, numai ca Lyvyutzu vad ca foloseste un cartus Lexmark 29 (care este inkjet) + ca spunea in primul post ca i s-a terminat cerneala... . Din cauza aceasta l-am rugat sa posteze o poza cu cartusul, nici la mine nu se leaga... cartus inket si imprimanta laser Presupun ca a gresit modelul imprimantei...dar sa vedem linkul pe care ni-l ofera catre imprimanta lui... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum