Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator USB - Open Source

Vizitator phane

Postări Recomandate

Vizitator phane

Pe Sourceforge http://sourceforge.net/projects/usbpicprog/ a aparut acest proiect, un programator ICSP pentru pic folosind un montaj foarte simplu. Plus, atat firmware-ul cat si software-ul sunt open source.

Mi se pare designul cel mai simplu si elegant pe care l-am vazut in materie de programatoare pe USB.

Proiectul e la inceput (a fost lansat in august 2008), nu a fost testat cu toate tipurile de microcontrolere, dar initiatorii par interesati - sunt sigur ca daca apar probleme, nu vor sta cu mainile in san.

As vrea si eu sa construiesc acest programator, dar am o mica problema: nu gasesc PIC18F2550 pe stoc la nici un magazin din Bucuresti. Aveti vreo idee unde l-as putea gasi ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

2

• Blacksmith

1

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...
Vizitator xebbmw

Puteti utiliza si programatorul USBurn de la adresa:

USBurn

Eu l-am construit si merge f bine. Are niste reglaje care trebuie facute la inceput.

O alta chestie pentru constructia acestui programator, este necesar detinerea unui alt programator pentru a inscrie bootloader-ul in PIC. Ulterior update-ul de firmware se face cu software-ul.

BR

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări