Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistoare,rezistente,diode si condensatoare

viospatariu

Postări Recomandate

Daca aveti niste pagini sau situri pe care sa intru in care sa imi arate cum sunt reprezentate piesele astea...adica tranzistoarele,diodele,rezistentele,condensatoarele si la ce sunt utilizate si cum...pls putin ajutor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tranzistor

2

• viospatariu

2

• MifTy

1

• mircea888

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

:nas: sfatul meu:citeste carti fratica,io am 17 ani si majoritatea lucrurilor cam 80% leam citit......e biblioteca plina si ai norocu sa gasesti cartile in stare buna ce zici?te bagi?
Link spre comentariu

Depinde si cat de multe vrei sa afli despre aceste componente, daca esti la zero cu electronica pentru moment incearca http://ro.wikipedia.org/wiki/Tranzistor (foloseste search acolo), eu ti-am dat linkul in romana, wikipedia in engleza e mai complet.

mergi pe la anticariate si cauta carti pentru incepatori, internetul poate fi iarasi foarte folositor, foloseste google, daca mai stii si engleza atunci internetul e o sursa de informatii foarte buna, am vazut multe site-uri dedicate incepatorilor.

Link spre comentariu

internetul nu ajut? la nimic dac? nu ?tii englez?... dudi ?tie treaba asta!!! :ciuda:

se g?sesc sute de c?r?i destinate încep?torilor, free sau pe bani, zeci de forumuri, ?i alte ceva zeci sau sute de situri sau bloguri cu scheme ?i/sau proiecte "la cheie", dar... în englez?!!!

în român?, mai greu: sunt rare ?i siturile, ?i forumurile de electronic? mai pertinente... ?i cele existente se adreseaz? totu?i celor care au un minim de cuno?tin?e în materie...

vezi pe forum la vânz?ri, unii useri au de vânzare fie manuale, fie c?r?i destinate încep?torilor... ceri am?nunte direct acolo...

Link spre comentariu
tranzistor zice bine ce zice, mergi(eti) la biblioteci publice si imprumutati carti, puneti mana pe ce prindeti. Daca aveti un scaner la indemana bagati si scanari, cartile alea in 5-6 ani vor disparea, spatiile bibliotecilor sunt tot mai mici, multe se desfiinteaza iar cartile sunt prost stocate, mucegaiesc si s-a terminat cu ele (sau sunt folosite pe post de combustibil, aceeasi chestie).
Link spre comentariu

Pai sa ii zicem omului ce sa citeasca...Io am gasit la biblioteca scolii unde am facut generala cartea"radio receptia a-z" iti explica totul,piese,trafuri,etaje de amplificare,incinte,are multe lucruri utile partea cu radioreceptia poti sa nu o citesti..Gasesti sigur la bibloteca cartea "electronica aplicata" si multe altele,nici nu le mai stiu numele bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări