Vizitator speedy Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Am o pereche de boxe: Panasonic model no. SB-AK44 Impedanta : HIGH 6 OHM \ LOW 6 OHM Input : HIGH 60 W (music) \ LOW 140 W (music) Ce trebuie sa imi iau ca sa mearga cum trebuie? Si alte sfaturi daca aveti, astept!!! Multumesc mult!!! Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Ideal ar fi sa gasesti un amplif cu impedanta de 6 ohm,dar merge si unu de 4 ohm insa o sa se auda putin mai incet din cauza impedantei mari...Arunc o privire la boxe si poate iti spun mai multe... Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 sunt boxe dintr-un sistem bi-wire(doua amplificatoare unul pt bas,mai puternic si unul mai ''slab'' pt inalte).ai doua variante de a folosi boxele:A-cu doua amplificatoare stereo unul mai puternic(2x140w muzicali)pt bas si unul mai ''slab''(2x60w muzicali)pt inalte-medii la care conectezi pe intrare un filtru activ cu doua cai=varianta recomandata pt performante maxime ale boxelor.B-un amplificator stereo 2x140w muzicali cu doua filtre pasive cu doua cai atasate boxelor=varianta nerecomandata fara a sti daca pe parte de inalte mai are vre-un filtru(ar trebui sa aive macar condensator)amplificatoarele/torul tre sa fie de 6 sau4 ohmi(daca gasesti de 6ohmi e perfect dar poti folosi si de 4 ohmi cu putere putin mai mare ca in final sa debiteze pe 6 ohmi tot cam 140w respectiv 60w)P.S.am avut un ak 45 in trecut si mi-a placut cum se auzea.succes Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Pai aia e puterea muzicala nu RMS,sau cel putin asa a zis el Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Pai aia e puterea muzicala nu RMS,sau cel putin asa a zis elda,exact cum a spus si el ca scrie pe boxe,cautand pe ''gogu''am gasit puterea rms a sistemului:100w bas si 40w inalte pe impedanta de 6ohmi.in concluzie ori gasesti amplife de 140/60w muzicali ori 100/40w rms(e tot una) Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 da,ai dreptate.... Link spre comentariu
danzup Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Sau daca nu are filtru in incinta ii faci un filtru de ordin2 optimizat pentru difuzoarele incintei si le conectezi la un amplif stereo obisnuit .Dar ce inseamna " sa mearga cum trebuie " ? Link spre comentariu
Vizitator speedy Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 "sa mearga cum trebuie" : adica sa folosesc tot ce imi poate oferi perechea asta de boxe. Sa utilizez la maxim tot ce poate da. posting.php?mode=reply&f=2&t=36042# Link spre comentariu
cburlea Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Am gasit aici un manual de utilizare, banuiesc ca este pentru sistemul pe care il au/aveau boxele http://www2.panasonic.com/consumer-elec ... .SC-AK44.H Scuze nu e exact acelasi model dar poate sunt multe similaritati. Poate gasesti ceva aici! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum