Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Page_Fault_In_Nonpaged_Area

raduradu

Postări Recomandate

Salutare tuturor. Am si eu o problema la un Dual Core imi apare ecran albastru cu Page_Fault_In_Nonpaged_Area , am incercat sa formatez Hdd dar slabe sanse au fost pe Dual core ala si am pus hdd pe alt calc l-am formatat am creat si alte partitii dar acuma nu il mai gaseste pe calc ala Dual Core si imi tot apare chestia asta. Multumesc celor care incearca sa ma ajute. Sanatate. Atasez o poza

http://i42.tinypic.com/5u21kw.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• raduradu

5

• ghimpe--

3

• MifTy

2

• Lyvyutzu

2

Top autori în acest subiect

40 de minute sunt frec?ie la piciorul de lemn!!! :rade: ia las?-l s? ruleze o noapte ?i spune-ne ce mai zice diminea?a!!!dac? mai vrei s? instalezi anul ?sta xp-ul pe dual core, împrumut? o memorie... sau dac? placa de baz? folose?te ddr2, cump?r? una nou?, sunt foarte ieftine!!!

Link spre comentariu

baga un windows care stie si Sata, eu asa am rezolvat problema cel mai simplu. am o porcarie de Xp professional custom sp3 dar gaseste lejer sata si mereg binisor la cat frecusi a luat.

Link spre comentariu

am umblat si akolo la ahci sau raid unde nu recunoaste hdd sata. Am sa incerc maine sa vad daca merge cu alt xp poate cu sp3 sau de nu pun vista sa vad ce zice. Sanatate si multam deocamdata la toti. Numai bine

Link spre comentariu

S-a rezolvat treaba. Am scos bateria , am formatat Hdd pe alt calculator, am mutat din bios de pe raid pe ide si merge Xp-sp2 ca uns. Vedem cat tine minunea. Multumesc tuturor ptr ajutor. Sanatate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări