Vizitator kimboslice Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Salut tuturor. Sunt cam nou pe forum asa ca va rog sa ma scuzati daca fac vreo greseala. Am de ales intre 2 difuzoare: SM-110/N de la beyma si e10-200s de pa p.audio. difuzoarele vor fi folosite impreuna cu pht408 ca sateliti. pe partea de bass cred ca o sa folosesc un c18 in br. Sistemul o functioneze in mare parte in casa doar ocazional la petreceri. Astept sfaturi. multumesc Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Bun venit pe forum.!On topic.Dintre astea 2 eu as alege Beyma fara nici un alt gand. e12-200S mi se pare un difuzor subdezvoltat fata de Sm-110N...evident singura problema este pretul Link spre comentariu
Vizitator kimboslice Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Multumesc ! O sa merg pe Beyma atunci. Diferenta de pret nu prea este semnificativa, aproximativ 30 de lei. Cred ca o sa fac urmatoarea incinta http://www.diy.poweraudio.ro/albums/use ... 0_150S.pdf , inca nu m-am hotarat, are doar 18 litri nu este cam putin? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum