Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatoare ......mai mult sau mai putin faimoase

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

18

• carageae

6

• Kosmin

3

• hpavictor

3

Top autori în acest subiect

Sistemul de răcire e la fel ca la un amplif rusesc cu 6x6P3C (6R3S).

L-am mai vazut si eu, chiar e nevoie de racirea asta pt. lampi? Sau se face asa sa circule aerul si sa nu ia foc alte elemente din carcasa, trafuri, condensatoare electrolitice?
Link spre comentariu

Ei, cand e vorba de lampi topite mai degraba ma gandesc la potentiometre de negativare proaste, decat la ventilatie insuficienta..., insist cu intrebarea, ca sunt curios, pt. lampi se face asta sau pt. ambientul intern?Parca d-l Mateescu dadea exemplul referitor la Priboi ramas fara negativare care topea capacul superior...totul din cauza unor semireglabile de proasta calitate...

Link spre comentariu

Dacă Priboi-ul cu numai 2 lămpi grupate topea capacele, astea cu 6-8-10-xx lămpi în focar sînt bune de grătar. Cred că în lipsa ventilaţiei temperatura între ele creşte peste cea suportată de balon, chiar dacă ''ajută'' şi negativările. Mă întreb ce temperatură dezvoltau amplifurile de radioficare cu 4 x GM100? :smt103:

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Si o restaurare home cinema ani '60.. :rade:

Posted Image

Posted Image

Produs italian 100% 2 finale 807.... 1 x redresor 5t3C ...driver 6sn7 si pre 6sj7 (balon metal)

Foarte aerisit.....comutator la intrare cinema/disco....silentios puternic ....condesatoare HT nepolarizate zgomot retea inexistent!!

Urmeaza sa-i mai fac un suport si gata :dans:

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator viobio

Asa arata "gunoiul" frontal 3 canale cu filtre active all tube si cinatreste cca 24kg........... :smt041 Posted Image

Are cineva schema sau ceva date ,de la acest animal,o sa primesc doua la reparat.
Link spre comentariu

Tot de pe un forum rusesc o schema de Union ar fi asta:

Posted Image

Stiu ca mai era inca una cu vreo 16buc 6P44S dar nu am gasit-o pe aceea. Trebuie sapat prin forumurile rusesti ceva mai adanc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări