Vizitator Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Asa arata "gunoiul" frontal 3 canale cu filtre active all tube si cinatreste cca 24kg........... :smt041 Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Sistemul de răcire e la fel ca la un amplif rusesc cu 6x6P3C (6R3S).L-am mai vazut si eu, chiar e nevoie de racirea asta pt. lampi? Sau se face asa sa circule aerul si sa nu ia foc alte elemente din carcasa, trafuri, condensatoare electrolitice? Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Probabil topeşte totul împrejur. La ampliful ăla cu 6P3C erau şi poze cu lămpi topite. Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Ei, cand e vorba de lampi topite mai degraba ma gandesc la potentiometre de negativare proaste, decat la ventilatie insuficienta..., insist cu intrebarea, ca sunt curios, pt. lampi se face asta sau pt. ambientul intern?Parca d-l Mateescu dadea exemplul referitor la Priboi ramas fara negativare care topea capacul superior...totul din cauza unor semireglabile de proasta calitate... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 16, 2011 Partajează Postat Decembrie 16, 2011 Dacă Priboi-ul cu numai 2 lămpi grupate topea capacele, astea cu 6-8-10-xx lămpi în focar sînt bune de grătar. Cred că în lipsa ventilaţiei temperatura între ele creşte peste cea suportată de balon, chiar dacă ''ajută'' şi negativările. Mă întreb ce temperatură dezvoltau amplifurile de radioficare cu 4 x GM100? :smt103: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Si o restaurare home cinema ani '60.. Produs italian 100% 2 finale 807.... 1 x redresor 5t3C ...driver 6sn7 si pre 6sj7 (balon metal) Foarte aerisit.....comutator la intrare cinema/disco....silentios puternic ....condesatoare HT nepolarizate zgomot retea inexistent!! Urmeaza sa-i mai fac un suport si gata Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Asa arata "gunoiul" frontal 3 canale cu filtre active all tube si cinatreste cca 24kg........... :smt041 Are cineva schema sau ceva date ,de la acest animal,o sa primesc doua la reparat. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Candva am gasit schema acestui monstru pe un forum rusesc de chitaristi ... Păcat ca nu i-am dat suficienta importanta , nu am salvat schema . Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Tot de pe un forum rusesc o schema de Union ar fi asta: Stiu ca mai era inca una cu vreo 16buc 6P44S dar nu am gasit-o pe aceea. Trebuie sapat prin forumurile rusesti ceva mai adanc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum