Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatoare ......mai mult sau mai putin faimoase

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

18

• carageae

6

• Kosmin

3

• hpavictor

3

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

Un exemplu de schimbare.... :da :

Posted Image

aruncam frumos la cos... :sparge:

Posted Image

si il transformam...in ceva serios :limb:

Posted Image

dupa nr de socluri si marimea lor cred ca se va construi un JCM800

asa DA!

ma face sa rid gluma acea de traf de alimentare si radiatoarele finalelor,sunt curios ce putere scria pe spatele amplificatorului

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Revin cu ceva interesant sper.... :rade:

Posted Image

Un finaloi...rusesc 3 canale respectiv inalte/ medii/ bas adica (zic ei) 100w inalte 200w medii si 400w pe bas :limb:

in total 16 finale 6P44C....Uanodica 600v Ug2+ 200v....Ug1-37v pare echivalent EL500 Trafo C-core peste tot inclusiv alimentare.

Link spre comentariu

Foarte interesant, vad acolo 3 trafuri de iesire, aliniate in ordinea marimii. Cum sunt legate finalele?? 2 pe inalte, 6 pe medii si 8 pe bas?Are vreun nume inscriptionat pe cutie?

Link spre comentariu

Foarte interesant, vad acolo 3 trafuri de iesire, aliniate in ordinea marimii. Cum sunt legate finalele?? 2 pe inalte, 6 pe medii si 8 pe bas?Are vreun nume inscriptionat pe cutie?

Se numeste: UNION profesional series model PN603W made in karkov rusia nu stiu cum d..ku a asuns pe aici ....voi face o revizionare generala si putin cosmetizat .....am 2 finaloaie ...din pacate unul are trafo iesire pe inalte in scurt asa ca il voi reface ,intradeva sunt 3 ampuri fiecare cu banda lui, in conexiune PP clasa B .....eventual am sa mai pun o foto dupa revizie :limb:
Link spre comentariu

Da alea-s leduri inseamna ca era o scula absolut de virf si foarte scumpa. Interferenta tub/led e foarte rara. Bine, nu ma refer la amplificatoare facute acum cu leduri sub socluri, ma refer la aparate construite in epoca de glorie a lampilor. (pe vremea aia ledurile erau foarte scumpe)

Link spre comentariu
:ras: Gunoiul ala este facut de o cooperativa din Harkov intre 1988-1994 . Candva am avut si schemele.....dar s-au pierdut . Au facut multe modele , dar toate erau improvizatii.....acustic erau OK .
Link spre comentariu

Tu vorbesti serios? Nu am cautat documentatii dar eram convins ca e un amplificator vechi. Cu toate ca fenomenul LED a fost descoperit in 1907 !!!, prima realizare in serie a ledurilor ca indicatoare a fost in 1968. Inainte de asta erau foarte scumpe, dar sa nu crezi ca la primele serii le-a scazut foarte mult pretul.Cunoscind aceste date, am considerat posibila aceasta "interferenta".

Link spre comentariu
Vizitator viobio

:ras: Gunoiul ala este facut de o cooperativa din Harkov intre 1988-1994 . Candva am avut si schemele.....dar s-au pierdut . Au facut multe modele , dar toate erau improvizatii.....acustic erau OK .

Victorasai vrea sa ai doua asemenea "GUNOAIE"??ca este un amp profesional ,un adevarat PAca tot te pasiona pe tine amplificare cu filtre active pentru fiecare difuzor in partestrugureii sunt ai dracu de acri
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări