Vizitator Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Un exemplu de schimbare.... : aruncam frumos la cos... si il transformam...in ceva serios Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Un exemplu de schimbare.... : aruncam frumos la cos... si il transformam...in ceva serios dupa nr de socluri si marimea lor cred ca se va construi un JCM800 asa DA! ma face sa rid gluma acea de traf de alimentare si radiatoarele finalelor,sunt curios ce putere scria pe spatele amplificatorului Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 La origini se chema "Marshall master lead combo" un 30w tras de (par)... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 si revin.. schema de la fender bassman 5F6A....dar cu redresare solid state Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Revin cu ceva interesant sper.... Un finaloi...rusesc 3 canale respectiv inalte/ medii/ bas adica (zic ei) 100w inalte 200w medii si 400w pe bas in total 16 finale 6P44C....Uanodica 600v Ug2+ 200v....Ug1-37v pare echivalent EL500 Trafo C-core peste tot inclusiv alimentare. Link spre comentariu
Kosmin Postat Decembrie 14, 2011 Partajează Postat Decembrie 14, 2011 Foarte interesant, vad acolo 3 trafuri de iesire, aliniate in ordinea marimii. Cum sunt legate finalele?? 2 pe inalte, 6 pe medii si 8 pe bas?Are vreun nume inscriptionat pe cutie? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Foarte interesant, vad acolo 3 trafuri de iesire, aliniate in ordinea marimii. Cum sunt legate finalele?? 2 pe inalte, 6 pe medii si 8 pe bas?Are vreun nume inscriptionat pe cutie?Se numeste: UNION profesional series model PN603W made in karkov rusia nu stiu cum d..ku a asuns pe aici ....voi face o revizionare generala si putin cosmetizat .....am 2 finaloaie ...din pacate unul are trafo iesire pe inalte in scurt asa ca il voi reface ,intradeva sunt 3 ampuri fiecare cu banda lui, in conexiune PP clasa B .....eventual am sa mai pun o foto dupa revizie Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Şirurile alea trei galbene de pe mască sînt cumva vu-metre cu leduri? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Şirurile alea trei galbene de pe mască sînt cumva vu-metre cu leduri? DAAAAAAAAAAAAA..... Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Cam cat cantareste o jucarie din asta? Si ce dimensiuni are cutia? Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Da alea-s leduri inseamna ca era o scula absolut de virf si foarte scumpa. Interferenta tub/led e foarte rara. Bine, nu ma refer la amplificatoare facute acum cu leduri sub socluri, ma refer la aparate construite in epoca de glorie a lampilor. (pe vremea aia ledurile erau foarte scumpe) Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Gunoiul ala este facut de o cooperativa din Harkov intre 1988-1994 . Candva am avut si schemele.....dar s-au pierdut . Au facut multe modele , dar toate erau improvizatii.....acustic erau OK . Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Tu vorbesti serios? Nu am cautat documentatii dar eram convins ca e un amplificator vechi. Cu toate ca fenomenul LED a fost descoperit in 1907 !!!, prima realizare in serie a ledurilor ca indicatoare a fost in 1968. Inainte de asta erau foarte scumpe, dar sa nu crezi ca la primele serii le-a scazut foarte mult pretul.Cunoscind aceste date, am considerat posibila aceasta "interferenta". Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Gunoiul ala este facut de o cooperativa din Harkov intre 1988-1994 . Candva am avut si schemele.....dar s-au pierdut . Au facut multe modele , dar toate erau improvizatii.....acustic erau OK .Victorasai vrea sa ai doua asemenea "GUNOAIE"??ca este un amp profesional ,un adevarat PAca tot te pasiona pe tine amplificare cu filtre active pentru fiecare difuzor in partestrugureii sunt ai dracu de acri Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 15, 2011 Partajează Postat Decembrie 15, 2011 Sistemul de răcire e la fel ca la un amplif rusesc cu 6x6P3C (6R3S). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum