Vizitator Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 cam asa e in interior... si noul transformator....... si la treaba..... pe linga posibilitatea schimbari tipului de redresare a tensiuni anodice tub sau solid state are si un intrerupator cu 2 pozitii care actioneaza pe primarul trafo cu tensiune normal sau cu 10% mai mult ....inclusiv filamente (5,8v-6.3v...iar anodica 445-480v si desigur si biasul.....) Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Un fel de mod economic sau turbo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Un articol de Hi -class..........2 monoblock-uri NAGRA VPA 50w pe canal finale 845 in tipul probelor .......... Link spre comentariu
zal Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Stăpînul inelelor - Cele 2 turnuri. Arată bestial. Poate vedem ceva şi din interior. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Un amp f bine studiat cu protectii de tot felul ....v-metrul are 2 ace fiecare cu semnificatii diverse dar care se misca simultan ..daca lucreaza in parametri....sunt multe de spus ,anodica 1200v 2 toroidale pe alimentare si unul pe iesire....... Link spre comentariu
zal Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Izolaţia pare de teflon la sîrme, uite că are şi filtru de reţea.Schema finalului pare simplă, deşi realizarea e de toată stima.Mă întreb ce păreri ar avea teoreticienii forumului, poate descoperă că aşa ceva nu poate funcţiona. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Sunt curios cit va rezista poza(le)... A poposit la mine pt o revizie si schimbat tuburi. Chitaristi sa traiti bine.... un super AMP Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Sunt curios cit va rezista poza(le)... A poposit la mine pt o revizie si schimbat tuburi. Chitaristi sa traiti bine.... un super AMP este amplificatorul meu preferat,pentru versatilitate DAR are si citeva hibe 1 este prea scump cu toate ca este produs in China,se plateste mult pentru brand 2 reglajul Presence este o porcarie ,in loc sa creasca amplificarea la anumite frecvente lucreaza cu totul altfel,pe maxim presence semnalul este teava ,pe minim atenueaza inaltele,nu stiu ce inseamna PRESENCEPENTRU MESA?? ma scot din sarite acele socluri ieftine 3daca nu stii cum sa scoti tuburile din soclu risti sa strici placa de cablaj imprimat,amplificatorul reparat de mine avea trei trasee fisurate,dim cauza unui barbar acum partile bune este proiectat de Soldano ,conceptia este foarte asemanatoare cu cea de la soldano 100,partea de overdrive/high gain este identica http://tubefreak.com/recto2.gif are un traf incredibil de mic pentru 100w!,si totusi suna incredibil! am reparat asa ceva si stiu schema perfect si bomboana pe coliva acest Mesa cit si alte modele sunt produse in China,inclusiv toate componentele din interior,tuburi,condensatori Orange Drop,etc asta o spun pentru cei care se indoiesc de unele componente fabricate in China sau au impresia ca Ordge Drop se mai produc in SUA deci se produc lucruri bune si in orezarie Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Chiar am observat soclurile, identice cu cele din jucăria chinezească cu EL84 SE de astă vară. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Aveti dreptate oameni buni (si priceputi) de acea e loc de intors si eu personal mai construiesc din cind in cind.....head-uri, boxe pt baieti care nu vor de la orzarii.. uite' un exemplu: Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Aveti dreptate oameni buni (si priceputi) de acea e loc de intors si eu personal mai construiesc din cind in cind.....head-uri, boxe pt baieti care nu vor de la orzarii.. uite' un exemplu: asa DA!acolo se potrivesc perfect doua Celestion G12T-75 prietenii stiu de ce! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 M-am uitat cu atentie la Boggie....e handbild by Petaluma California si pe trafo/componente made in USA...deci nu e china :sparge:La boxa am montat 2 Jensen....N12/100 iar boxa e folosita impreuna cu un messa dual rect....modificata de mine pt 230v deci tot made in USA Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 M-am uitat cu atentie la Boggie....e handbild by Petaluma California si pe trafo/componente made in USA...deci nu e china cea reparata de mine erea full China Link spre comentariu
VTP Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Chinezii stiu sa scrie fara greseala Made in USA, Made in Japan, Made in Germany, etc.Am vazut asta pe Manley Cary, Accuphase, Luxman, Magnat, etc.Poate unele sunt lucrate in tarile specificate ( cu componente din orezarie).Cand vad Made in Russia, si, vad componentele, sunt mai sigur.Realitatea e "TOUGH"! Link spre comentariu
carageae Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Prin anii 70 si inceputul anilor 80 cred ca era un criteriu si felul cum erau montate componentele pe PCB - am citit intr-o revista veche frantuzeasca, parca "Revue de son" niste review-uri la cd playere si la un model de sony parca scria ca e sigur facut in China dupa pozitia condensatoarelor electrolitice - era comparat cu poza unui omolog japonez la care toate condensatoarele erau perfect perpendiculare pe PCB...Nu stiu cat de relevant e criteriul, chiar as vrea pareri in acest sens, dar cam tot ce am demolat eu si avea eticheta Made in Japan avea toate piesele frumos aranjate...iar aparatele facute in China au condensatoare in toate pozitiile posibile...Evident la tehnica actuala cu montare automata sau semiautomata nu se mai aplica asta...Si a propos de piese rusesti, am desfacut candva un pick-up RFT si am gasit multe tranzistoare rusesti cu germaniu (din alea tip "palarie"-MP41, 42...) in partea de preamplificare si multa vreme am crezut ca e manarit, recent am intrat in posesia schemei si nu mi-a venit sa cred ca asa erau originale...Stiu ca in tarile CAER se practica asta, dar chiar aparate RDG cu tranzistoare rusesti nu am vazut prea des...Pickupul in cauza e Belcanto 3010, destul de popular pe la noi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum