Vizitator Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Din cite STIAM ma aflu pe o sectiune a forumului dedicata TUBURILOR-ELECTRONICE !(Tuburi electronice-Audio),nu vad ce legatura are "Pioneer M-22" care nu este nici macar HIBRID,asadar total Ne-avenite imaginile cu acest amplificator in opinia mea !(nu vad nici o relevanta in situatia data),mai ales ca exista si o sectiune-audio unde se poate discuta de semiconductori sau integrate... Desigur imaginile care NU tin de tuburi electronice-audio macar in versiunea hibrid (devine asa...un talmes-balmes...,in care fiecare posteaza ce_i trece prin cap fara a mai respecta nici o regula...) cred ca ar trebui eliminate din aceasta sectiune sau postate alt-undeva(Probabil sectiunea Amplificatoare ,Circiuma sau Bodega). Link spre comentariu
Kosmin Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Eu cred ca valderama are dreptateAsadar gabrilele te rog sa postezi ontopic, ceea ce nu contine tuburi poate fi expus la sectiunea amplificatoare de pe forum. Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Colegul gabriele este ...industrias, noi suntem... forumisti.off...L-asi intreba cati angajati are? Ca productivitate sigur... pentru asta felicitari! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Rog inchideti acest topic pt a nu mai crea confuzie .... nu ca as da satisfactie unora dar pur si simplu mi se face lehamite si nici nu mai vreau sa pierd timp pretios cu facut foto si restul ....( .unde pui ca am la marea majoritate si documentatia comlpeta...) Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Multumim pentru bunavointa de care dati dovada , si cu siguranta sunt colegi de forum care nu au altfel sansa de a vedea un aparat clasic , din care poti invata ceva despre amplasarea componentelor principale , reguli nescrise , cam tot ce are o mare firma de traditie , rezultate practice ale evolutiei . Dar va trebui sa va rezumati in a ne arata , noua , cei doritori , imagini conforme cu regulamentul forumului . Sper sa aveti disponibilitate si in continuare si va vom ramane recunoscatori pentru popularizarea ideilor si a constructiilor Dvoastra , toate in scop pur pedagogic ! Continuati ! Va urez auditii placute si succes in constructii de calitate ! Link spre comentariu
carageae Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Cred ca s-ar putea muta la vintage, pentru a ramane la domeniul tuburi si pentru a impaca viitorii carcotasi...Vintage inseamna vechi/invechit, nu exclusiv pe lampi.Imaginile sunt interesante si nu cred ca la rubrica amplificatoare ar fi interesul la fel de mare pentru acest topic. In fond cei ce se uita la el sunt in mare parte cei pasionati de lampi, tocmai pentru ca vintage e o categorie care cuprinde in mare parte aparatele pe lampi. Deci nu vad de ce sa derajzeze prezenta ei aici doar pentru ca mai apar si aparate fara lampi. Au fost si destule amplificatoare pe lampi...inclusiv un Philips ca si cel pe care il folosesc in prezent - AG-9015 din 1962.Eu oricum m-am abonat la acest topic si sper sa primesc notificari de oriunde va fi mutat... Link spre comentariu
nichishoru Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 .un talmes-balmes...,in care fiecare posteaza ce_i trece prin cap fara a mai respecta nici o regula...)Gabriele nu e chiar "fiecare" - e un profesionist vrednic care in plus are acces la scule pe care noi nici nu le-am visat si are tot dreptul sa se abata cateodata de la "reguli".Hai sa ne vedem de treburi si sa nu mai facem pe Fetele Mari.Gabriele, da-i inainte cu pozele! Link spre comentariu
fcon Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Eu cred ca valderama are dreptate Asadar gabrilele te rog sa postezi ontopic, ceea ce nu contine tuburi poate fi expus la sectiunea amplificatoare de pe forum. va trebui sa va rezumati in a ne arata , noua , cei doritori , imagini conforme cu regulamentul forumului...Mie mi se pare un exces de zel, nedrept, o interpretare nefericita a regulamentului, un motiv aiurea de-a te lua de om...Cui ii provoaca greata si vise urate cele 2-3 poze cu 1 (unu!) amplificator SS, sa nu se uite! Vad ca in ultimul timp oamenii au ajuns atat de ciudati si stresati, incat nu mai stii daca se glumeste, daca se spune ceva cu intentie; totul este interpretat; exprimarile sunt schioape si nervoase; cand cineva se simte atacat, vrea imediat la mama, parc-am fi la gradinita; oamenii sunt mereu la panda, sa vada daca cineva spune ceva, o parere personala, ceva, ca sa-i sara imediat in cap; nu mai exista rabdare, nu tu cumpatare, iar arma preferata este bata'n balta. Tot ce-am spus nu este decat o opinie personala, bineinteles (fara intentia de a genera polemici) pe care puteti sau nu sa o luati in considerare. Va rog sa luati in considerare, insa, protestul meu formal... Link spre comentariu
feri.visky Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 (Mult) Stimati colegi,Dorinta unora dintre Dvs. de a amesteca subiectele forumului dand concesii pe baze (f.) subiective nu va duce decat la anarhie (dupa unii o forma organizata a haosului...!!!).Observatiile unora (kosmin227, valdera, etc.) sunt ok. Mutarea subiectului la Audio nu cred ca ar trebui sa supere pe nimeni, nici chiar pe autor (cum de altfel a si dat dovada de fair-play) ca acolo se discuta amplificatoare de orice fel...Nu chiar recent am propus introducerea unor (sub)capitole pentru o mai buna delimitare/categorisire a subiectelor...Sunt pentru mutarea subiectului la Audio! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Pentru chitaristi....si nu numai un head de top voi face citeva modificari la capitolul alimentare in special ... pt doritori am sa fac foto si intern ...si cu modificarile aferente. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Pentru chitaristi....si nu numai un head de top voi face citeva modificari la capitolul alimentare in special ... pt doritori am sa fac foto si intern ...si cu modificarile aferente. dorim! ce model de MESA este? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Dual rectifier solo head100 ...dar nu are 100w asa cum s-ar crede ... :cry: Link spre comentariu
sebi_c Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Foarte frumoase amplificatoare! Am reparat in Dec. un Vantage la un amic in care mai lucrase si altii inainte, de nu mai stiai ce e acolo. Am fost placut impresionat ca avea o placa Seymour Duncan Research 84-40 (4xEL84 in final). Reparatorii astia facuse tot felul de inventii ca nu mai mergea decat f. prost. Noroc ca am gasit doc pe internet si am reconstituit totul la mm (refacut trasee, schimbate componente...). Dupa ce am reglat totul asa cum se cuvine, am ascultat sunete de la o chitara si mi-au placut mult sunetul si efectele. Avea o chitara Fender adusa din US. Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Uite aici: http://www.schematicheaven.com/index_HTML.htm le gasiti si schemele. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Am facut acum 2 ani o clona dupa un head dual rectifier ...pe care l-am numit DREAMAKER cu tuburile la vedere ca la modelele Hughes & Kettner... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum