Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatoare ......mai mult sau mai putin faimoase

Vizitator

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

18

• carageae

6

• Kosmin

3

• hpavictor

3

Top autori în acest subiect

Si un ampeg...de 35kg ....300w pt bass

Posted Image

Posted Image

Posted Image

avea ceva probleme cu reglarea biasului...este echipat cu 6 finale KT88...alimentate la +620v la probe am optinut 274w sinus la 60hz in saturatie 422w adica cca 62 Vrms pe 8 ohm.

Link spre comentariu

Pt cine e curios.....o bestieUn Sansui deosebit model AU20.000---

Cam multe tuburi in acest Sansui...
Din fericire nu mi-am pierdut sensul umorismului :rade:... asa e domnule are o gramada de tuubuuri cine doreste pot da si alte detalii:nr. de tuburi, modelul ,cine le-a produs si cind !?Sau poate e curios cineva sa stie de ce l-am deschis .......:limb:
Link spre comentariu

Priviti aici(http://www.roger-russell.com/mcintosh1.htm#unitycoupled) ce istorie minunata si mai ales cum se faceau transformatoarele de la McINTOSH in anii '50-'60 si....cine le faceau (!!!!!!!)....,daca ar mai trai o "bunicuta" de acolo care lucra la bobinaj,poate ne-ar vinde si noua secretul,asa-i! :da

....si asta http://www.roger-russell.com/mccontest.htm si multe altele......

Link spre comentariu

Sau poate e curios cineva sa stie de ce l-am deschis ...

Fain aparat, din perioada de glorie a producatorului nipon.1. Daca l-ai deschis pentru vreo problema de functionare, la un amplificator de varsta lui, de obicei sunt lipituri reci, folie desprinsa de pe PCB, vreun condensator slabit, si protectia intra repede in functiune...2. Poate ai schimbat doar lampitele de la acometre...3. Daca a fost deschis numai ca sa fie curatat de praf, inseamna ca-i pastrat intr-o colectie ce face cinste proprietarului!... chiar: de ce l-ai deschis, pana la urma?
Link spre comentariu

Sau poate e curios cineva sa stie de ce l-am deschis ...

Fain aparat, din perioada de glorie a producatorului nipon.1. Daca l-ai deschis pentru vreo problema de functionare, la un amplificator de varsta lui, de obicei sunt lipituri reci, folie desprinsa de pe PCB, vreun condensator slabit, si protectia intra repede in functiune...2. Poate ai schimbat doar lampitele de la acometre...3. Daca a fost deschis numai ca sa fie curatat de praf, inseamna ca-i pastrat intr-o colectie ce face cinste proprietarului!... chiar: de ce l-ai deschis, pana la urma?
Are mici probleme pe un canal ...face un zgomot aleator tip ca o oala care fierbe :rade: sa zicem un fisait variabil ....poate fi o rezistenza sau chiar un transistor ..si vine din preu...nu final
Link spre comentariu

Am gaist o rezistenta in colectorul uni tranzistor din pre...am schimbato si sa rezolvat + o revizie generala pt a justifica .........si trecem la un alt articol interesant un filtru activ pe tuburi Luxman ....de asta data voi reface traful de retea ...pe 230v...

Posted Image

uite si inculpatul......va trebui sa-l fac cit mai apropiat de original din toate punctele de vedere...

Posted Image

Link spre comentariu

Trafo Tango e al lui sau e cel ptr înlocuire? Cartelele cu filtrele se pot schimba? Condensatorii cenu?ii sînt cumva Nitsuka?

TRAFO NU E TANGO e al lui original luxman sau mai bine zis a fost.... :rade: da filtrele se pot schimba fiid pe socluri ,condesatoarele NTK...
Link spre comentariu

Si transformatorul modificat ....(Tango-ul meu) :rade: totul perfect 0 zgomot nu incalzire tensiunile ok (filamentele sunt legate in serie toate practic are nevoie de 100v ...ac) am masurat pe tub 12,46v filament inCC ...

Posted Image

Tot ieri mi-a venit alt articol interesant un Pioneer M-22 final stereo in pura clasa A f rar si dumnealui (am de schimbat 2 finali 2sc1402 & 2sa744 ...si ceva rezistente ) in rest e perfect...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Radiatoarele sunt spectaculoase(f mari) si scoate doar 30 w pe canal :cry:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări