Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatoare ......mai mult sau mai putin faimoase

Vizitator

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

18

• carageae

6

• Kosmin

3

• hpavictor

3

Top autori în acest subiect

Mesa un final stereo 2x50w tip rak 2 unitati conceptie minimalista cu finale EL34.........

Posted Image

Posted Image

Dupa cum se vede foarte compact ,cu racire fortata pt tuburile finale,control sparat de volum si presence fiecare canal......... :wav:

Link spre comentariu

Compact într-adev?r, trafo de alimentare e baban, dar sînt mici r?u trafo de ie?ire. :nebunrau:

Adevarat sunt (par)mici trafo iesire pt simplul motiv ca acest amp e proiectat pt chitara electrica unde frecventa cea mai joasa e nici 100 hz ...deci nu intereseaza frecvente mai joase.(i-am masurat au in jur de 6cm sectiunea miezului ) In mod normal pt a reproduce de ex: 20 hz ar trebui sa aiba cel putin 25 cm...... :band
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

De aceasta data avem de a face cu un amp realizat in belgia in o maniera moderna pe circuit imprimat...cu stby alimentat separat ,ceva protectii interesante .....de remarcat transformatoatele de iesire care ca si cel de alim sunt toroidale...pretul unui asfel de amp ..cca2000 euro :cry: parerea mea e ca nu merita :sparge:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Specifications:

output power: 2 x 90Wrms music power for loads of 4 or 8 ohm

power bandwidth: 15Hz - 40kHz (-3dB ref. 50W)

frequency range: 8Hz - 80kHz (-3dB ref. 1W)

harmonic distortion: 0.08% (1kHz / 1W) / 0.7% (1kHz / 90W)

signal-to-noise ratio: > 105dB (A-weighted ref. 90W)

channel separation: >75dB (ref. 90W)

input impedance: 34Kohm

input sensitivity: 1Vrms at 95W

damping factor: >10 (100Hz)

weight: 37.5lb

dimensions: 16.7" x 5.1" x 13.8"

E prevazut cu reglarea biasului pe fiecare lampa finala cu trimerele ce se regasesc in fata (alea albastre) si ledurile care arata ..buna functionare numai ca odata pus capacul nu se mai vede nimic :ras: :ras: tensiune anodica cca 460v............tuburi EL34

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Corect, pe vremea lui Cea?c? ne d?deam cu xxxxx de pere?i s? avem a?a ceva, surpriza a venit dup? 90 cînd le aduceau defecte cu TIR-ul ?i m-am l?murit ce e cu multe scule de calitate mai popular?. :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări