Vizitator Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 "2 ampuri mitice.. Ani '60 Mcintosh30 respectiv 60w topul acelor ani .......... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Mesa un final stereo 2x50w tip rak 2 unitati conceptie minimalista cu finale EL34......... Dupa cum se vede foarte compact ,cu racire fortata pt tuburile finale,control sparat de volum si presence fiecare canal......... :wav: Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Compact într-adev?r, trafo de alimentare e baban, dar sînt mici r?u trafo de ie?ire. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Compact într-adev?r, trafo de alimentare e baban, dar sînt mici r?u trafo de ie?ire. Adevarat sunt (par)mici trafo iesire pt simplul motiv ca acest amp e proiectat pt chitara electrica unde frecventa cea mai joasa e nici 100 hz ...deci nu intereseaza frecvente mai joase.(i-am masurat au in jur de 6cm sectiunea miezului ) In mod normal pt a reproduce de ex: 20 hz ar trebui sa aiba cel putin 25 cm...... :band Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Da, cre?te oarecum logaritmic sec?iunea cînd scade frecven?a. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 De aceasta data avem de a face cu un amp realizat in belgia in o maniera moderna pe circuit imprimat...cu stby alimentat separat ,ceva protectii interesante .....de remarcat transformatoatele de iesire care ca si cel de alim sunt toroidale...pretul unui asfel de amp ..cca2000 euro :cry: parerea mea e ca nu merita Specifications: output power: 2 x 90Wrms music power for loads of 4 or 8 ohm power bandwidth: 15Hz - 40kHz (-3dB ref. 50W) frequency range: 8Hz - 80kHz (-3dB ref. 1W) harmonic distortion: 0.08% (1kHz / 1W) / 0.7% (1kHz / 90W) signal-to-noise ratio: > 105dB (A-weighted ref. 90W) channel separation: >75dB (ref. 90W) input impedance: 34Kohm input sensitivity: 1Vrms at 95W damping factor: >10 (100Hz) weight: 37.5lb dimensions: 16.7" x 5.1" x 13.8" E prevazut cu reglarea biasului pe fiecare lampa finala cu trimerele ce se regasesc in fata (alea albastre) si ledurile care arata ..buna functionare numai ca odata pus capacul nu se mai vede nimic tensiune anodica cca 460v............tuburi EL34 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Asadar alte minunatii..... 2 pioneer un sa- 9500 tranzistori si........unul pe tuburi sx-82 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Asadar si....Luxman-L85v 2 buc. am si detalii cu interiorul.....daca vrea cineva! Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Si eu, si eu!Si daca ati gasit un link catre schema ar fi si mai interesant... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Si...sub capota Modulul cu linalii se separa f.usor..... am facut o revizie gen. schmbat cond. +potenziometru volum...... Si un Marantz PM350........ Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Luxmanu ca Luxmanu, dar cu Marantzic? ?la mi-ai stricat seara... prost lucrat, ca ?i altele asem?n?toare (310, restul le-am uitat). Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Luxmanu ca Luxmanu, dar cu Marantzic? ?la mi-ai stricat seara... prost lucrat, ca ?i altele asem?n?toare (310, restul le-am uitat). De....dupa buget,nu toti isi permit.... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Corect, pe vremea lui Cea?c? ne d?deam cu xxxxx de pere?i s? avem a?a ceva, surpriza a venit dup? 90 cînd le aduceau defecte cu TIR-ul ?i m-am l?murit ce e cu multe scule de calitate mai popular?. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Din seria: "am intilnit si Italieni saraci" prezint spre indignarea dl. Zal ... alte modele low cost: Sansui AU2900 si un Pioneer SX590 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum