Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care isi foloseste aparatele pe lampi pt. uz zilnic?

ctepeo

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 5 ani mai târziu...

Eu il folosesc pe cel din poza. http://tinypic.com/view.php?pic=20ihxrc&s=8#.VH6fY9KG_fJ  un Blaupunkt H 1053 .Cam alerg prin casa cu el,cat mai sus,cat mai sus.(am niste copchii care isi doresc tare mult sa il butoneze). :rade: .Pana acum i-am inlocuit doar becul de la scala(nici un stecher din foto nu apartine radioului,el il are pe cel original).Mai am si altele,dar cam someaza. :limb:

Editat de subsemnatul2012
Link spre comentariu

Eu ascult radio Iasi, numai dimineata la cafea, pe Orion r4400. Mi-ar place sa-l aduc in lumea FM, sa pot asculta si altceva deoarece stirile sint prea dure, pentru o trezire soft! Dar visul meu este sa-l inlocuiesc cu un Pioner S 503A, radioul copilariei mele...chit ca nu este aceasi treaba!

Editat de hbi
Link spre comentariu

Aproape zilnic folosesc un "Select" de la Electronica, pe care l-am reconditionat cu 5 ani in urma. Ascult atat RRA pe unde medii cat si posturile din FM cuprinse intre 93 ... 101 MHz (acesta este ecartul de frecvente pe care-l receptioneaza dupa aducerea blocului de UUS in norma vest prin simpla modificare a bobinelor). 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări