Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care isi foloseste aparatele pe lampi pt. uz zilnic?

ctepeo

Postări Recomandate

Cand stau la RM.VL folosesc un TELETONE din 1950, cumparat din SUA. Ascult teatrul radiofonic si stirile si ma incapatanez sa ascult si Noptile Radio Romania sau Psihologul muzical , care pt mine e un fel de "hai sa vorbim ca sa n-adormim" desi DL. Partos e apreciat de multi (sper sa nu va suparati pe mine). Cand nu sunt eu, asculta tata la el cand sta in camera mea.

La B?beni, adic? la ?ar?, ascult la un Traviata (cand stau la maica-mea mare in camera). Mai chinui niste discuri la pick-up-ul radioului. Cu Traviata imi place sa ascult iarna pe US. De ce iarna? Pt ca vara stau in alta camera, unde iarna nu se face focul , ca pensia bunicii e mica. Acum vara ascult la Bucur1,dar asta nu se pune aici....

trebuie sa caut neaparat un radio cu lampi stereo (romanesc neaparat) pe care sa il folosesc si pe post de amplificator pt laptop...daca la Bucur se aude bine, pe lampi e ca in sala de filarmonica....

Posted Image

Link spre comentariu

....trebuie sa caut neaparat un radio cu lampi stereo (romanesc neaparat) pe care sa il folosesc si pe post de amplificator pt laptop...daca la Bucur se aude bine, pe lampi e ca in sala de filarmonica....

Stii vreun aparat de radio romanesc, stereo, cu lampi?
Link spre comentariu

Scuze pentru off-topic, ce model exact este tipul Darclee care are indicatorul de acord mascatde geamul scalei si nu este dotat cu pick-up. Tatal meu a avut un asemenea receptor si incercin memoria lui sa refac o camera exact asa cum arata cand era in viata.

Link spre comentariu

Nu, era cu siguranta Darclee. Pozitionarea ochiului magic este ca in poza indicata de dvs.dar aparatul era Darclee insa nu mai stiu ce varianta. Blocul de UUS avea acord cu variometru.

Link spre comentariu

Superb "Trio"-ul...

Din dec. 2007 ascult seara de seara "Radio Romantic 101,9" pe acest amp. modest, o Aritma SE, se aude superb, nu-ti mai vine s-o inchizi.Sursa de semnal e un tuner Pioneer F-225, boxe Magnat Monitor 880. S-au potrivit de minune.

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator tda7294

salut. nu are legatura cu subiectul dar am o intrebare ...aparatele de radio vechi pe lampi prind toate posturile de radio din ziua de azi? kiss fm, pro fm, info pro, europa fm, radio dada etc???are si bunica unu vechi dar i-am luat lampile din socluri si nu mai stiu cum vin asezate :rade: in rest e intact

Link spre comentariu

salut. nu are legatura cu subiectul dar am o intrebare ...aparatele de radio vechi pe lampi prind toate posturile de radio din ziua de azi? kiss fm, pro fm, info pro, europa fm, radio dada etc???are si bunica unu vechi dar i-am luat lampile din socluri si nu mai stiu cum vin asezate :rade: in rest e intact

Daca aparatul are si banda UKW 88,5 - 108 MHz poate receptiona aceste posturi (indiferent daca aparatul este cu lampi sau cu semiconductoare).Pe capacul din spate, in general, este trecut modul de amplasare a lampilor. De ce le-ai scos de la locul lor?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări