Vizitator smart Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Am un LED format din 2 digiti de 7 segmente dat jos de pe un casetofon cu cd , as dori sa stiu daca poate fi folosit la un aplificator , sa imi arate nivelul volumului . De ce piese as mai avea nevoie ? eventual o schema daca se poate . aplificatorul este un homemade din tda7294 aici avem ledul : http://www.imagehost.ro/pict/06002146496287fab0e5c.jpg multumesc ! Link spre comentariu
danzup Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Problema cea mai greu de rezolvat este cum citesti unde se afla potentiometrul de volum , adica iti trebuie un "encoder de pozitie " solidar cu potentiometrul de volum .Mai departe schemele pot fi facute cu microcontroler sau cu numaratoare si decodoare TTL sau cu orice altceva ca sa afisezi volumul asa cum vrei tu .Sau alegi varianta pe care care am propus-o eu in threadul de mai sus, inlocuirea potentiometrului cu unul din circuitele respective cu atmega8515 si volumul in oricare varianta .......Nici una din variante nu e simpla pentru un incepator ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum