Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif 2 x 125w

Vizitator GABYGABYYBAGYBAG

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CATA2003

2

• paul14

2

• Lyvyutzu

2

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

in-afara faptului ca ai folosit montaje de la adelaida pe care nu le suport arata binisor zic eu. imi place ca ai folosit varnis termocontractabil la legaturi si ca ai legat si aranjat oarecum firele(sunt fire din pc-uri?)vezi ce mai zic si mesterii forumului.PS: incearca sa te folosesti si de butonul EDIT ca ajuta

Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG

am folosit si fire de la surse de pc da si cumparate akom as vrea sa-mi fac un amplif pe tuburi, apoi unu pe tranzistori cu cablaje imprimate de mine.... ca sa nu va mai faca rau produsele adelaida ... desi unele sunt reusite

Link spre comentariu

Fain lucrat , dar nu se prea merita .... la cat scoate , cumpara tranzistori de putere si un traf mai teapan , mai cauta si o schema de amplificator de minim 3*50Vcc , kiturile alea din magazinul respectiv sunt prastie , chinezeri curate .....oricum , cum au zis si ceilalti fain lucrat :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări