Vizitator Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 bun, da ce limbaj e BASCOM? un fel de.... C? Ti-a spus danzup mai devreme. Tu ai intrebat: nu stiu ce e Bascom.. si el ti-a raspuns: BasicCompilator pentru Atmel AVR BASCOM este un compilator care a fost botezat asa de la cuvintele basic si compiler. BASIC este un limbaj de programare, asa cum mai sunt muuulte altele, de exemplu C, LISP, COBOL, etc. Un compilator este un program de calculator care traduce cuvintele unui limbaj de programare de nivel inalt (C, BASIC sau oricare altul) in limbaj de asamblare specific unui anumit tip de microprocesor (in cazul tau un anumit tip de microcontroller) In concluzie BASCOM nu este un limbaj de programare. BASCOM este numele unui compilator cu ajutorul caruia poti scrie in limbajul BASIC programe pentru microcontroller-e. Link spre comentariu
Dark_Soul Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 deci pana la urma habar nu avem Link spre comentariu
danzup Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 deci pana la urma habar nu avem Daca te referi la mine , cred ca e o concluzie gresita !Din pacate nu mai dispun cel putin pentru 2 ..3 luni de timp pentru a te putea ajuta .Scuze ! Link spre comentariu
Dark_Soul Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 nu la tine ma refer, e ok am luat proiectul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum