philips Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 as dori sa-mi cumpar un mixer ce parere aveti despre el, este bun: http://www.avmag.ro/avmag/index/produs_detail/17541 va multumesc Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 ar fi bun da la ce vrei sal folosesti Link spre comentariu
philips Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 la boxe Link spre comentariu
Metallman Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 la boxeAsta da raspuns :)Mixerul nu are amplificare incorporata. Este un mixer neamplificat... deci nu poti baga direct boxele in el.Nu este rau ca si mixer dar mai bine pui un banut in plus si iei ceva cu efecte. Probabil de-asta te-a intrebat si vecinul de sus "la ce-l folosesti?"...De multe ori se cere la microfoane si un delay/echo... Depinde la ce-l folosesti. Link spre comentariu
philips Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 stiu ca nu este mixer amplificat.as vrea sa-l folosesc pentru sonorizari medii si mari Link spre comentariu
George(sb) Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 eu as zice mici si medii, adica 2-3 surse de semnal intr-un barulet, sau miniconcerte ad-hoc 2-3 instrumentisti fara prea mari pretentii, mixerul calitativ e ireprosabil dar are putine functii, ai nevoie de mai multe iesiri separate pentru monitoare, intrari gramada line si mic si exemplele pot continua Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum