Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare aplificare....

Lyvyutzu

Postări Recomandate

Salut . Am si eu un sistem 2.1 de pc(cum se zice) . El are integrat in el un preamplificator cu microfon . Si se aude cam incet sistemul . Eu as vrea sa va intreb daca se poate sa pun sistemul 2.1 pe un amplificator mai mare stereo . (Ma refer la sunetul de la sateliti sa il trec prin amplificator) . Se poate sa pun sistemul la pc (sa ia semnal audio de la placa de sunet din pc) si sa trec cu un cablu facut de mine prin amplificator? Deoarece am nevoie de peamplificatorul de mic. Sper ca ati inteles ce am vrut sa va zic, cu respect Liviu .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Lyvyutzu

11

• yo9hnf

4

• tranzistor

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce oameni cei care nu ti-au raspuns la max. 2 minute de la postare !!! :bataie Vezi ca "satelitii" de pe sistemele de sunet sunt facuti pentru o anumita putere. Aia de exemplu la 2-3 W urla. Daca dai cu putere mai mare in ei...o sa se duca (o sa se auda foarte rau daca nu se ard ).Lasa sistemul asa...eventual cauta o schema de preamplificator pentru microfon sa-i pui la intrarea de mic.

Link spre comentariu

Ce oameni cei care nu ti-au raspuns la max. 2 minute de la postare !!! :bataie Vezi ca "satelitii" de pe sistemele de sunet sunt facuti pentru o anumita putere. Aia de exemplu la 2-3 W urla. Daca dai cu putere mai mare in ei...o sa se duca (o sa se auda foarte rau daca nu se ard ).Lasa sistemul asa...eventual cauta o schema de preamplificator pentru microfon sa-i pui la intrarea de mic.

Eu nu am de gand sa dau in amplificator 2-3w . O sa il dau incet . Eu ma refeream la frecventa lor . Nu au o frecventa de inalte, si zic sa nu se auda prea subtire in amplificator .
Link spre comentariu

Mai incerca si tu sa mai explici inca odata ce vrei .

Ms pentru cine mi-a mutat postul ......Eu am intrebat daca pot pune sistemul pe amplificator..... (sa iau din iesirea de la sistem (sateliti acestuia) si sa ii pun pe intrarile amplificatorului )Si zic sateliti nu se aud subtire?????? (nu o sa se auda in amplificator prea subtire sunetul ???>>)ce este greu asa de priceput :ciuda:
Link spre comentariu
:speriat sa vad dak am priceput:vrei altfel zis sa amplifici "mediile"... Pai daca i asa o sa spargi satelitii aiamai bine faci un amplificator bagi in el direct din pc faci un filtru trece banda si gata...
Link spre comentariu

Tot nu ati inteles ... Nu o sa pun satelitii de la sistemul 2.1 la iesirea din amplificator, ci o sa pun boxele de la amplificator . Intrebarea este : Daca o sa trec cu iesirile de la sistem in amplificator (iesirile satelitilor)nu o sa se auda subtire in boxele de la amplificator????

Link spre comentariu

Cred ca da.Adica sa ia semnalul amplificat ( din sistem ) si sa-l bage in ALT amplificator ( pe intrarea acestuia ).Pai nu prea cred ca se poate. Semnalul tau este prea mare....cativa volt. Iti trebuie un divizor rezistiv macar sa-i pui. Mediile o sa se auda la fel teoretic ( mai tare ) pentru ca sistemele de calculator au filtrele (digitale) in ele.

Link spre comentariu

Pai nu prea cred ca se poate. Semnalul tau este prea mare....cativa volt. Iti trebuie un divizor rezistiv macar sa-i pui. Mediile o sa se auda la fel teoretic ( mai tare ) pentru ca sistemele de calculator au filtrele (digitale) in ele.

Nu o sa dau la maxim sistemul ca o sa se arda amplificatorul . Eu o sa trec prin el (sistem) ca printr-un preamplificator de sunet.
Link spre comentariu

cred ca nu ar strica sa-i pui atunci la iesire un potentiometru de 50-100k

M-am gandit si la chestia asta, si o sa ii pun sigur !! Dar ma gandeam sa nu se auda naspa. Adica sistemul este 2.1 subul este de joase iar satelitii sunt folositi ca inalte . Ma gandeam sa nu se auda subtire, ca niste twiteree.. ; Dar nu cred
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări