claudio Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 @puiu: in legatura cu acel modul de 12x12 nu mi-ai raspuns... @kit: Pretul e aproximativ acelasi in cazul in care faci comanda pe serial sau USB, deoarece il loc de MAX232 pentru serial, pui direct FT232 si ai interfata USB. Apoi mai am si o erata: nu trebuie cate o rezistenta pe led, merge cate una pe coloana. sti ca la asta te refereai, dar nu am mai corectat. Ce tipuri de leduri ti-ai luat de la furnizorii22%? Stiu ca poti urca un pic LED-ul in utilizare, peste valoarea nominala, dar nu m-as risca (decat un pic, daca-i musai). Pe o perioada mare de timp s-ar putea sa se cunoasca faptul ca l-ai fortat. Din moment ce un led asa are acea caracteristica, deci asa e construit din fabrica, asta inseamna ca nu il fortezi. Toata chestia e sa stii cum in controlezi. Apoi, ce uC ai folosit? Eu ma gandeam sa ma indrept catre 18F4520, eventual in combinatie cu 18f2550. Ca limbaj de programare as folosi C in loc de ASM, dar nu neaparat. Dupa cum e in acel link, am folosit Attiny2313. Pe viitor o sa ma indrept spre Atmega8. Ca si limbaj de programare C. LE: stiu ca acest topic face parte din categoria PIC, daca e nevoie deschid inca unul pentru ATMEL. Link spre comentariu
kit Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 ledurile pe care le-am luat pt test sunt de 3000 mcd si 5000 mcd. cele de 5000 mcd sunt sigur bune, ramane de vazut daca reusesc sa scot ceva din cele de 3000mcd.cat despre partea de uC, daca se foloseste o platforma comuna de programare ©, cred sa s-ar putea porta algoritmul de la microchip la amtel (si invers). Link spre comentariu
Vizitator junkysl33p Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 Ce zice-ti de asta? http://computerchristmas.com/christmas/ ... LowLimit-0 de cateva zile ma tot documentez si caut pe net o schema s-au ceva care ma poate ajuta sa construiesc un astfel de panou s-au ceva asemanator cu acesta: http://www.youtube.com/watch?v=2nS2KaR7K6E intrebarea mea este urmatoare:pot construii un astfel de panou folosind led-uri rgb? Amatorii intotdeauna isi gasesc alinarea pe forumurile de electronica.Va multumesc Link spre comentariu
kit Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 principial un panou rgb are acelasi mod de functionare (comanda) ca unul monocolor. ar fi totusi un impediment, cred eu: acela ca pentru a forma o imagine color ai nevoie de o putere de calcul mai mare decat in cazul monocolor, la aceeasi dimensiune a panoului. succesul, parerea mea, in cazul unui astfel de panou sta in ledurile alese: sa aiba luminozitate si unghi mari, altfel nu iese nimic. http://www.best-microcontroller-project ... b-led.html este doar un exemplu pentru o cautare dupa criteriul "led rgb panel", "rgb matrix" etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum