porman Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Buna tuturor, vreau sa-mi spuneti daca pot folosi calculatorul ca sursa de semnal Ful HD pentru un televizor care suporta semnal FulHD? Mai concret am observat ca marea majoritate a Televizoarelor atat LCD cat si Plasma au intrare de PC si cele FulHD functioneaza pe o rezolutie de 1920*1080.Termenul FulHD inseamna aceasta rezolutie sau mai e si altceva legat de el?Sau vreau macar sa-l folosesc in loc de monitor la vizionat filme de pe calculator.Astept raspunsurile voastre legat de acest subiect. Link spre comentariu
porman Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Nu are nimeni un LCD sau Plasma FULHD? eu vreau ca Calculatorul sa fie sursa de redare a materialului High Definition ca canale de televizor in formatul asta nu o sa avem prea curand.Dar Inainte de a cumpara un asemenea TV facem o proba in magazin. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Iti trebuie si o placa video "capabila" de FullHD Link spre comentariu
porman Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Pai categoric ca fara o placa grafica HD nu poate fi vorba. Idea era ca pe net a aparut filme Ful HD si daca cu calculatorul se poate reda acest format atunci de ce nu cu un televozor adegvat. Am fost la MediaGalaxy si am vazut un TVPlasma SONY FULHD care reda un material demonstrativ de pe un DVD am intrebat pe vanzator ca acel fisier video care era redat de DVD-player este HD? a zis ca da dar imaginea era lacrima si miscarile bruste erau redate perfect adica O imagine care nu vezi in fiecare zi(din pacate). Link spre comentariu
yogi72cj Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 am o problema asemanatoaream un amd 3000/1Gddr2 si pl vid onboard sharuita 256M cu iesire dvipc este legat cu un cablu dvi-hdmi la un tv fullhd 100Hz,problema este ca filmele mkv1080 se vad intrerupt,atat pe tv cit si pe monitorul pc,iclusiv samsung demoideea e ca are rost sa imi cumpar o pl vid pciex de 256 M pt a reda fullhd sau nu imi sint suficiente resursele pc-ului si orice pl video as pune nu va fi suficient?care sint resursele minime pt a reda fullhd? Link spre comentariu
massacre122 Postat Ianuarie 1, 2010 Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 nu vad rostu plasmei.ia lcd dac vrei sa te tina mai mult.si pentru yogi72cj cu pc ala nu ai sa deschizi vreo data un fullhd.e prea slab.si ca sa deschizi fullhd ai nevoie de dublu ce ai acum.La multi ani Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 La mine merg documentarele pe tv lcd (768x1366), ?i cele cu 720, ?i 1080 (E6550/2gB DDR2/6800XT), singura chestie e s? încarci codecurile potrivite ?i un program de redare priceput. Link spre comentariu
raizenkohakus Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 am o problema asemanatoaream un amd 3000/1Gddr2 si pl vid onboard sharuita 256M cu iesire dvipc este legat cu un cablu dvi-hdmi la un tv fullhd 100Hz,problema este ca filmele mkv1080 se vad intrerupt,atat pe tv cit si pe monitorul pc,iclusiv samsung demoideea e ca are rost sa imi cumpar o pl vid pciex de 256 M pt a reda fullhd sau nu imi sint suficiente resursele pc-ului si orice pl video as pune nu va fi suficient?care sint resursele minime pt a reda fullhd?Filmele HD si placile cu memorie shared sunt ca apa si uleiul. un film HD pentru a rula are nevoie de un GPU adecvat, pe o placa shared nici nu poate fi vorba de gpu adecvat (abia joci mario 3D rezonabil) + un cpu cu o frecventa destul de mare, oricat si'ar dori Amd sa se laude ca procesorul lor sa zicem Sempron 3000+ de 1,5ghz ruleaza la fel de rapid ca un P4 de 3Ghz, nu este asa, diferenta cred ca o observi destul de clar. eu folosesc un Celeron D la 4Ghz si o placa video HD4650 si daca dau fast forward, apar purici, da, purici, pentru cateva secunde bune, eventual dau Pause si apoi PLay si isi revine.revenind: incearca sa ii pui o placa ATI HDxxxx si vezi daca asa merge, poate sa imprumuti de la cineva sau sa cauti pe Gogu (google) posibilitatea unui Amd 3000+ de a reda filme HD, chiar si cu ATI HD... Link spre comentariu
yogi72cj Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 intre timp am luat un alt procesor amd atlon 5000+x2 64 bitacumm merge mai bine dar nu merge perfectla unele mkv 1080 merge putin intreruptazi voi lua o placa video asus gf6600gt si o sa vad diferenta Link spre comentariu
danb1974 Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Daca tii neaparat sa folosesti calculatorul si nu te tine procesorul, daca ai o placa nvidia suficient de moderna care sa suporte CUDA o poti folosi ca ajutor la decodare (coreavc + un player care te lasa sa setezi decodorul preferat, ex. media player clasic). Da'... un player full hd dedicat cu port usb incepe de la vreo 3 milioane si incape in poseta, are rost sa bagi bani in pc? Link spre comentariu
Vizitator senkigami Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 6600GT nu e asa noua, nu stiu cat de bine reda filme HD... cum spuneam incearca un search pe google inainte sa cumperi un produs, sa stii la ce sa te astepti. Link spre comentariu
whitesnake Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 cauta placa video cu iesire HDMI. ASUS EN9400GT GeForce 9400GT sau Asus EN9800GT GeForce 9800GT. Link spre comentariu
yogi72cj Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 deja am luat placa video asus gf 6600gt 256m ddr3.am mai luat si 2*1G ddr2 800mhz corsair xms2 si merge aproape perfectresursele proc sint intre 20-50% iar ramii intre 10-20%acum merge aproape perfect,filmele obisnuite merg bine,insa nu merge un film care cred ca e codat cu erori si samsung demo 1080 oceanic life unde imaginea ramane in urma sunetului,dar in rest imaginea e okam observat ca procesorul face 80% din treaba,si acolo am simtit cea mai mare imbunatatire,folosesc cablu dvi-hmdi si folosesc un tv fullhd 100hz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum