Vizitator Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Salut tuturor si LA MULTI ANI!Am si eu o placa cu relee comandata de discolitez si as vrea s-o fac orga de lumini.Am 2 variante: becuri 40w sau LED-uri.Ma gandeam sa iau cate 3 led-uri din rosu, albastru, verde, alb, fiecare de 0.3w si 20.000-100.000 lucsiSunt suficiente pentru a lumina o camera, sau macar pt a crea un joc de lumini vizibil?? Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 spunea cineva aici pe forum ,daca imi amintesc bine,ca 3 leduri de 0.3w fac cat un bec de 100w ,dar e probabil sa ma insel .Daca este asa ,o sa fie vizibil Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 am citit dar nu m-a ajutat prea mult...era vorba de 3 led de 3 w fac cat unul de 40 sau 60weu fac un pic sub 1w cu led astea...:( Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 dar daca tot ai relee ... de ce sa folosesti leduri ... si nu becuri ?e posibil sa ma insel iar ... releele tale nu stiu daca rezista la 220. ledurile oricum o sa se vada ... mai ales daca au peste 20000 lucsi ... nu cat sa lumineze toata camera ... dar o sa se vada Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 pai e mai complicat cu bec pentru ca va trebui sa fac si cate un proiector pt fiecare bec, cu filtru de culoare la fiecare, gauri de aerisire, etc.De asemenea sunt foarte fragile...M-am gandit chiar la spoturi de 12v dar nu am gasit inca colorate.. poate ma puteti indruma... Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 offtopic:am 18 ani,nu e nevoie sa ma ridici la un nivel mai mare decat sunt :Pam vazut la mine in oras spoturi colorate,cu becuri si cu leduri. Mai cauta ca sigur trebuie sa gasesti. Si sunt simplu de montat,un traf mic pus intr'o carcasa alaturi de placa cu releele,mufa db25 si iese si relativ mic montajul Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 o sa incerc sa caut spoturi colorate pe aici prin tm...cand am zis "ma puteti ajuta" ma reefeream la userii de pe forum nu doar la tine:)Ms pt rasp...si ps: am 22 ani:) Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 din moment ce vb doar noi 2,credeam ca te referi la mine ... scuze pentru asta :)spor la cautat .. sper sa gasesti repede. Daca ai bani destui poti apela la o firma de sonorizari si lumini ,tre' sa aiba asa ceva Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Daca sint leduri tip de tip LUXEON se vad bine....Numai ca sint mult mai scumpe ca becurile.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 ma intereseaza o varianta mai "el cheapo", eftina, lesne, cum vreti voi sa ii ziceti... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 cred ca raman pe becuri de 30w pe 30grade, de diferite culori.pe un canal m-am gandit sa iau un proiector(15 lei la praktiker) si sa il fac stroboscop...Intrebare intrebatoare: se duce becul halogen daca lucreaza in regim de stroboscop? Multumesc,PS: promit ca o sa pun si poze:) Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 sa vezi mai intai daca releele is bune pt becurile alea de 30w. Pt stroboscop nu stiu ce fel de bec se foloseste ,dar nu cred ca halogenul ar rezista la atatea aprinderi la care cred eu ca vrei sa'l supui. incearca sa gasesti un bec special pentru asta.ps:da vrei sa'ti faci discoteca in casa ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 in amintirea vremurilor cand eram dj...o sa il folosesc pe la chefuri...pe releele de pe placa vreau sa le protejez ca sunt micute si o sa pun care un releu mai maricel pe fiecare canal. incerc sa ma mai documentez pe net despre folosirea halogenului ca stroboscop..LATER EDIT:ce ziceti? pentru becuri in regim de orga de lumini ce e mai bun? curent alternativ sau cc? Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 nu merge ca stroboscop,are inertia mult prea maredaca becurile sunt cu filamentul preincalzit,mai toate merg ok Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 pe vremea lu' cea?c? f?ceam stroboscoape din flashuri foto (se g?seau ca piese de schimb)...vezi ?i tu acum, dac? g?se?ti fie un flash, fie dezmembrezi un aparat foto d'?la chinezesc, belit, ?i cu film...c? oricum nu se mai merit? filmele foto, digitalele cu card sd sunt prea ieftine de-acuma... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum