Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care e cel mai naspa browser ?

Badman

Care e mai prost ?  

37 membri au votat

1. 1. Care e mai prost ?

• Firefox
      5
    • Opera
      5
    • Internet Explorer
      24
    • Chrome Google
      3

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

4

• Badman

3

• radue

3

• nickrvl

2

Top autori în acest subiect

• Administratori

Am votat la cel mai prost pe Firefox, toate stiu sa alinieze fain forumul dar firefox nu stie, pana si Chrome stie care e cel mai simplu

Link spre comentariu

firefox de windows cam suckeaz? câteodat?... îns? cel pu?in nu-mi crasheaz? aiurea, e imun la activex, ?i cu ajutorul pluginurilor ?i addonurilor se transform? într-un swiss army knife... cu rezerva c? unele addonuri în stare beta îl pot crasha u?or.?i asta e o pedeaps? binemeritat? dac? tu, ca simplu user, nu programator sau beta-tester bagi add-onuri beta!!!google chrome e doar un firefox simplist, cu alte logo-uri, opera mi se pare bloated...

Link spre comentariu

IE mi se pare cel mai prost. Pe langa binecunoscutele gauri de securitate personal urasc interfata sa.Firefox folosesc de ceva vreme buna. Am folosit si Chrome, dar imi lipsesc 2 addonuri de Firefox, asa ca inca astept sa apara addonurile pe Chrome. Mai are cateva minusuri si asta, dar mi se pare net superior fata de restul.Opera... asta mai traieste ? :somn:

Link spre comentariu

IE e cel mai prost si naspa dupa mine. De cand am net folosesc numai mozila. Cum zicea cineva: "IE e bun doar ca sa downloadezi mozila"; asta daca nu il ai deja in pc.Pe la rude am mai folosit si opera. E bun ca sa zic asa, dar mi se pare mai greoi cu user-ul. Pe asta il mai folosesc pe telefon.De chrome ala nu stiu nimic ca nu l-am incercat.

Link spre comentariu

IE. Mai trebuie o motivatie?

Nu stiu la ce te referi cand spui ca firefox nu stie, insa, din 2004, pe forumul asta intru numai cu firefox. Si nu am nicio problema.

La multi ani!

Asta voia sa zica Vasile cu aliniatu'

[attachment=0]Clipboard01.jpg[/attachment]

E destul de enervant, si ca consolare (scuzati cacofonia) si Opera tot asa face, in schimb IE nu are probleme, si cu toate asta nu l-asi da pe Mozila mai ales ca de curind am invatat cum sa blochez anumite site-uri din el, e destul de bun. Mi-a scapat, aici vorbim de fapt despre cel mai prost Browuser.

Link spre comentariu

Salutare. Am votat IE cel prost explorer posibil. S-a evidentiat mai sus este cred unul din cele mai vulnerabile browser-e pe care le-am intalnit pana acum. O perioada am folosit Netscape, dupa care am trecut pe opera o perioada si acum de mai bine de 3 ani sunt cu "vulpita roscata" hi hi hi. Sunt foarte multumit si impreuna cu add-onurile pe care le gasesti se poate transforma intr-un super browser. Toate sunt la-ndemana.73 ! & 88 ! de yo6ghd

Link spre comentariu

doar prima versiune, versiunea 2.xx a avut cod rescris de la 0... el pu?in a?a sustin cei din proiectul mozilla...?i chestia cu alinierea: verifica?i ca pagina care e mai mare decât ecranul s? nu con?in? un post cu o imagine MARE!!!de obicei una pus? de mine, când înc? nu mi se belise 19 inciul... atunci aveam rezolu?ie 1200x1024, ?i evident c? o asemenea imagine este mult mai mare când ai rezolu?ia la 1024x768... sau 800x600, de?i ar trebui s? ai un monitor de-a dreptul antic, ?i/sau dioptrii m?re?e la ochelari ca s? apelezi la rezolu?ie a?a de mic?!!!

Link spre comentariu

doar prima versiune, versiunea 2.xx a avut cod rescris de la 0... el pu?in a?a sustin cei din proiectul mozilla...?i chestia cu alinierea: verifica?i ca pagina care e mai mare decât ecranul s? nu con?in? un post cu o imagine MARE!!!de obicei una pus? de mine, când înc? nu mi se belise 19 inciul... atunci aveam rezolu?ie 1200x1024, ?i evident c? o asemenea imagine este mult mai mare când ai rezolu?ia la 1024x768... sau 800x600, de?i ar trebui s? ai un monitor de-a dreptul antic, ?i/sau dioptrii m?re?e la ochelari ca s? apelezi la rezolu?ie a?a de mic?!!!

Nu cred ca ai inteles.Uite doua exemple cu postul tau, prima cu Mozila a doua cu Explorer:[attachment=1]Clipboard01.jpg[/attachment][attachment=0]Clipboard02.jpg[/attachment]Explorer-ul dimensioneaza automat fata de Mozila, din punctul asta de vedere are o bila alba.
Link spre comentariu

Am votat firefox cel mai prost browser deoarece se misca mai incet ca IE si daca deschid mai multe linkuri mi se blocheaza 5 secunde dupa care isi revine. IE8 e mai vulnerabil dar are o interfata mai placuta.+ Firefox suna penibil :ras:

Link spre comentariu
  • Administratori

Da si la mine se misca mai incet ca IE si ca toate iar pana se deschide ma plictisesc, nu am calculator asa de prost P4 3G dual core si 2,5G de memorie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări