Vizitator Robotroc Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Buna seara,Ma intereseaza cateva aspecte in legatura cu LM 628 si BasicStamp si anume:- daca acestea 2 sunt compatibile intre ele- daca se pot da comenzi de la BS catre LM 628In mare daca pot comanda LM 628 prin intermediul BS.Mltumesc si astept cu interes un raspuns pentru ca ma intereseaza foarte tare acest lucru. Link spre comentariu
danzup Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Dupa cum scrie in datasheet la LM 628 el este conceput ca sa fie conectat cu busul unui microcontroler/microprocesor .Daca iti programezi pe Basic Stamp un port paralel de 8 biti normal ca poti sa faci ce vrei , inclusiv sa comanzi un LM 628 ! Link spre comentariu
Vizitator Robotroc Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Dupa cum scrie in datasheet la LM 628 el este conceput ca sa fie conectat cu busul unui microcontroler/microprocesor .Daca iti programezi pe Basic Stamp un port paralel de 8 biti normal ca poti sa faci ce vrei , inclusiv sa comanzi un LM 628 !Imi cer scuze Poti sa-mi explici putin mai detaliat ca nu ma pricep foarte tare la microcontrolare ... abea acum m-am apucat si eu sa studiez chestiunea asta ... Cum programez pe BS un port paralel de 8 biti ?Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Robotroc Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Nu stie nimeni ? :( Link spre comentariu
bogdanm Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Ce model de Basic Stamp? Link spre comentariu
Vizitator Robotroc Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Ce model de Basic Stamp?Basic Stamp 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum