Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu STK 4192

Vizitator xti000

Postări Recomandate

Vizitator xti000

Salut.

M-ar interesa si pe mine sa fac un amplificator audio cu respectivul integrat.

Pe site-ul http://www.vitacom.ro/ zice ca ar costa undeva la 295.799 lei.

Acum intrebarea : AM vreo sansa ca respectivul STK sa fie original? Ca discutziile de pe forum vis-a-vis de piratare ma fac sa-mi pun o droaie de semne de intrebare....

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Murcielad

2

• csl1131

1

• habarnam

1

• GigiZ

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator xti000

Si care ar fi riscurile la care ma expun? (in conditiile in care nu am de gand sa-l folosesc la mai mult de 50% din capacitate shi nu la mai mult de +/- 20V ?Multumesc frumos !Later Edit:Care ar fi totushi varianta optima pentru un amplificator "semidecent":Integratul TDA7294 care e mai slab calitativ decat STK4192, dar are mai multe sanse sa fie "nepiratat", sau STK-ul?

Link spre comentariu
Vizitator xti000

Care ar fi totushi varianta optima pentru un amplificator "semidecent": Integratul TDA7294 care e mai slab calitativ decat STK4192, dar are mai multe sanse sa fie "nepiratat", sau STK-ul?

Link spre comentariu

de obicei alea facute pe vapor nu au implementate protectiile :( .In rest sunt OK. Eu am patit-o... Cand mi-am luat primul 7294 l-am testat pana l-a luat dreaq. Si termic si la scurt. S-a comportat excelent. in schimb acu vreo doua luni am vazut cum a iesit fum dintr-un 7294. Motive: temperatura. Asa ca aveti grija. O siguranta in plus si un radiator bun nu strica niciodata, mai ales cand nu sunteti siguri. Eu am patit-o :x

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări