Vizitator xti000 Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 Salut. M-ar interesa si pe mine sa fac un amplificator audio cu respectivul integrat. Pe site-ul http://www.vitacom.ro/ zice ca ar costa undeva la 295.799 lei. Acum intrebarea : AM vreo sansa ca respectivul STK sa fie original? Ca discutziile de pe forum vis-a-vis de piratare ma fac sa-mi pun o droaie de semne de intrebare.... Multumesc anticipat. Link spre comentariu
csl1131 Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 parerea mea e ca ai toate sabsele sa nu fie original....adica la stk e parca cel mai greu sa gasesti ceva adevarat..cel putin eu asa stiu... Link spre comentariu
Vizitator xti000 Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 Si care ar fi riscurile la care ma expun? (in conditiile in care nu am de gand sa-l folosesc la mai mult de 50% din capacitate shi nu la mai mult de +/- 20V ?Multumesc frumos !Later Edit:Care ar fi totushi varianta optima pentru un amplificator "semidecent":Integratul TDA7294 care e mai slab calitativ decat STK4192, dar are mai multe sanse sa fie "nepiratat", sau STK-ul? Link spre comentariu
Murcielad Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 eu am luat acum un an un STK4192II de la telezimex si a mers bine alimentat la +/-40V pe 4 ohmi deci mult peste cat trebuia ! circuitul a costat 200 mii. Link spre comentariu
Vizitator xti000 Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 Care ar fi totushi varianta optima pentru un amplificator "semidecent": Integratul TDA7294 care e mai slab calitativ decat STK4192, dar are mai multe sanse sa fie "nepiratat", sau STK-ul? Link spre comentariu
habarnam Postat Aprilie 1, 2005 Partajează Postat Aprilie 1, 2005 de obicei alea facute pe vapor nu au implementate protectiile :( .In rest sunt OK. Eu am patit-o... Cand mi-am luat primul 7294 l-am testat pana l-a luat dreaq. Si termic si la scurt. S-a comportat excelent. in schimb acu vreo doua luni am vazut cum a iesit fum dintr-un 7294. Motive: temperatura. Asa ca aveti grija. O siguranta in plus si un radiator bun nu strica niciodata, mai ales cand nu sunteti siguri. Eu am patit-o :x Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 STK 4192 AM SI EU SI-AM MAI AVUT STK 402-070 LA +-32V /8OHMI SI CHIAR NU ITI RECOMAND 7294 DECAT DACA IL ALIMENTEZI LA +-25VC.C Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum