KOSTYKA Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 sal, tuturor. nu de mult mi-am luat o camera video cu inregistrare pe minidisc dvd , CANON, intrebarea e : ce program mi-ar trebui ca sa editez filmuletele video in format VOB ,ca sa le pot pune mai multe pe un singur DVD (disc) de 4,7 GB ? Link spre comentariu
dety76 Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 sal, tuturor. nu de mult mi-am luat o camera video cu inregistrare pe minidisc dvd , CANON, intrebarea e : ce program mi-ar trebui ca sa editez filmuletele video in format VOB ,ca sa le pot pune mai multe pe un singur DVD (disc) de 4,7 GB ?ancearca un video converter Link spre comentariu
hugo Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Cu DVD Shrink poti "lipi" mai multe dvd-uri. Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Cu DVD Shrink poti "lipi" mai multe dvd-uri. si ceva program bun de editare video cu efecte de tranzitie ceva gen Ciberlink Power Director .6 ce ar mai fi? eu il am pe asta dar e trial si dupa ce prelucrez filmul, imi merge numai sunetul original al filmuletului, dar cel atasat de mine la inceput (la introducere ,am facut un clip foto cu o melodie in fundal) nu mi se aude. de ce oare imi trebuie ceva codec? in rest merge bine, numai ca ,asa cum am mai si spus ,nu am sunet la miniclipul foto pe care l-am atasat la inceputul filmului. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 nero visio, e usor de lucrat cu el dar e cam rudimentar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum