Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un soft pt camera video CANON!!!

KOSTYKA

Postări Recomandate

sal, tuturor. nu de mult mi-am luat o camera video cu inregistrare pe minidisc dvd , CANON, intrebarea e : ce program mi-ar trebui ca sa editez filmuletele video in format VOB ,ca sa le pot pune mai multe pe un singur DVD (disc) de 4,7 GB ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• KOSTYKA

2

• Dj_Dog

1

• hugo

1

• dety76

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

sal, tuturor. nu de mult mi-am luat o camera video cu inregistrare pe minidisc dvd , CANON, intrebarea e : ce program mi-ar trebui ca sa editez filmuletele video in format VOB ,ca sa le pot pune mai multe pe un singur DVD (disc) de 4,7 GB ?

ancearca un video converter
Link spre comentariu

Cu DVD Shrink poti "lipi" mai multe dvd-uri.

si ceva program bun de editare video cu efecte de tranzitie ceva gen Ciberlink Power Director .6 ce ar mai fi? eu il am pe asta dar e trial si dupa ce prelucrez filmul, imi merge numai sunetul original al filmuletului, dar cel atasat de mine la inceput (la introducere ,am facut un clip foto cu o melodie in fundal) nu mi se aude. de ce oare imi trebuie ceva codec? in rest merge bine, numai ca ,asa cum am mai si spus ,nu am sunet la miniclipul foto pe care l-am atasat la inceputul filmului.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări